آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکل تغذیه بورد لباسشویی سامسونگ

MECO

کاربر
2011-02-15
63
126
سلام

بله روی خازن بزرگ 310 ولت دارم . تصوی کامل بوردی که مدار تغذیه روش هستم در زیر گذاشتم همونطوری که خواسته بودین ... سپاس
IMG_20130103_122628.jpg

MECO

کاربر
2011-02-15
63
126
سلام

یه لاپ 100 وات با بورد سری کردم و آی سی YNY266 هم تعویض کردم و زدمش به برق که دیدم لامپ روشن شده و این نشان میده مدار دره بیش از حد معمول جریان میکشه ، ولتاژ سر ترانس سوئیچینگم اندازه گرفتم ولی هیچ ولتی نداشت . یک دور قطعاتو از اول تا ترانس بررسی کردم که هیچ مشکلی نبود . ترانسو از مدار خارج کردم و با سیم اولیه ترانسو به مدار وصل کردم که اگه در ثانویه مشکلی بود متوجه بشم ولی درحالیکه ثانویه ترانس آزاد بود باز هم توی اولیه ترانس هیچ ولتاژی نداشتم و این درحالیه که وقتی ترانس توی مدار نیست محل نصب ترانس 310 ولت ولتاژ دارم لامپ سری شده با بورد هم روشن نمیشه . شروع کردم یکی یکی سرهای ترانسو آزاد کردن که متوجه شدم وقتی یکی از دوتا پایه کنار هم ترانسو آزاد میکنم لامپ خاموش میشه و سر پایه های دیگه 310 دارم در نتیجه حدس میزنم باید اولیه ترانس تغذیه سوئیجینگ سوخته باشه .

نظر شما چیه ؟
چه چیزیو پیشنهاد میکنید ؟

سپاس

MECO

کاربر
2011-02-15
63
126
سلام

خازن های الکترولیتو عوض کردم - بجای خازن های دیسکی آبی از خازن پلی استر استفاده کردم که نمیدونم اشکالی داره یا نه ؟ - یه خازن بشکل مقاومت ولی کوچیکتر بود که نتونستم مقدارشو بخونم و نمیدونم از کجا میشه تهیه کردش

نظرتون چیه ؟ ممنون میشم راهنماییم کنی و اگه نکته ای هست بهم توضیح بدید

سپاس

hojat88

کاربر vip
کاربر
2013-02-01
131
193
سلام دوست عزیز مقدار مقاومت ترانس چقدره؟(هم اولیه و هم ثانویه)

Sent from my HYUNDAI T10 using Tapatalk

بالا