آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکل تغذیه بورد لباسشویی سامسونگ

MECO

کاربر
2011-02-15
63
126
باسلام

یه بورد لباسشویی سامسونگ آوردن برای تعمیر که اصلا روشن نمیشد . برق روی خازن بزر 310 ولت دارم و توی مدار تغذیه از آی سی TNY266PN استفاده شده . توی خروجی ترانس مدار تغذیه هیچ ولتاژی ندارم درحالی که توی ورودیش 310 ولت هستش پس احتمالا باید مشکل از قبل این ترانس باشه

میشه راهنماییم کنید چطور مشکلشو پیدا کنم ؟ آی سی TNY266PN رو چطور باید تست کنم ؟

سپاس

MECO

کاربر
2011-02-15
63
126
سلام
آقا من دیتاشیتشو دانلود کردم ولی نتونستم بفهمم چطور باید تستش کرد ! فقط فهمیدم که یه خازن الکترولیت که دوسر پل دیودی قسمت ورودی هستش شارژ میشه ولی تخلیه نمیشه ، آخه موقعی که در حال تست بودم زد مولتی مترمو سوزوند :-(

دوستان یه راه حلی چیزی پیشنهاد بدید
سپاس

fkh52000

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-11-13
886
5,271
شیراز
دوست عزیز با توجه به گفتارتان شما اصلا طرز کار مدار و سیستم پاور را نمیدانید
تعمیرکاری که میخواهد دستگاهی تعمیر کند باید بداند که ان سیستم چطور کار
میکند تا بتواند ان را تعمیر کندپیشنهاد میکنم که در قسمت اموزش الکترونیک سایت
بگردید و خصوصا اموزشهای استاد غزال را خوانده و پیگیری کنید تا سطح اگاهیتان بالا
رفته بتوانید دستگاهها را شناسایی و تعمیر کنید

nekooee

Senior Technical Supervisor
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-09-21
6,783
29,878
ایران
باسلام

یه بورد لباسشویی سامسونگ آوردن برای تعمیر که اصلا روشن نمیشد . برق روی خازن بزر 310 ولت دارم و توی مدار تغذیه از آی سی TNY266PN استفاده شده . توی خروجی ترانس مدار تغذیه هیچ ولتاژی ندارم درحالی که توی ورودیش 310 ولت هستش پس احتمالا باید مشکل از قبل این ترانس باشه

میشه راهنماییم کنید چطور مشکلشو پیدا کنم ؟ آی سی TNY266PN رو چطور باید تست کنم ؟

سپاس

درضمن مدل دقیق ماشین لباسشویی را باید در عنوان ذکر کنید. سامسونگ ده ها مدل ماشین لباسشویی دارد! و نوشتن مدل جزو قوانین انجمن می باشد

باباخاني

ناظم انجمن
2010-12-18
6,495
74,680
باسلام

سپاس

به نام خدا
مدل را درعنوان بنويسيد اي سي TNY266PN را به همراه 2خازن الكتروليتي در ورودي تغذيه را تعويض كنيد

MECO

کاربر
2011-02-15
63
126
پاسخ : مشکل تغذیه بورد لباسشویی سامسونگ B1225

سلام

همونطوری که گفته بودید رفتمو طرز کار منابع تغذیه سوئیچینگو مطالعه کردم ، مدل لباسشویی سامسونگ 1225 ( B1225GWW ) هستش . در ورودی تغذیه یک خازن الکترولیت 10 میکروفاراد 500 ولت داشت که تستش کردم سالم بود ، پل دیودی و سایر دیود های قبل ترانس تغذیه سوئیچیمگ تست شدن که سالم بودن . مقاومت ها نیز تغییر اهم نداده بودند . مقاومت 180 اهم 5 وات هم تغییر اهم نداده بود .
آی سی TNY266PN با یه نو جایگزین کردم ولی اتفاقی نیافتاد و هیچ ولتاژی در ورودی ترانس تغذیه نیومد .
آی سی 266 رو دوباره درآوردم و با یه آی سی نو دیگه مقایسه کردم ، مقاومت بین پایه های درین و سورس 266 نو 23 مگااهم ولی آی سی که نصب کردمو در آوردم 43 اهم شده بود که حاکی از اینه که قسمت سوئیچ آی سی از بین رفته . پایه های آی سی 266 اولی ( اونی که شرکتی روی بورد بودش ) هم اتصال باز بودن درین و سورسش از هیچ طرف اهمی نداشت .

توی تاپیک ها هم میخوندم درمورد خازن اسنوبر صحبت کرده بودن که تست بشه اما هرچی گشتم نتونستم بفهمم منظورشون کدوم خازن هستش و چطور تست میشه فقط فهمیدم مدار اسنوبر یجور محافظ اضافه ولتاژه . شایدم ربطی به این بورد نداره ولی این گزارش کارایی بود که انجام دادمو تست کردم . امیدوارم سوتی زیادی نداده باشم

با تشکر از همه

MECO

کاربر
2011-02-15
63
126
سلام
ممنونم از اینکه وقت گذاشتی
عکس بورد جلویی و عکس قسمت تغذیه بوردو گذاشتم و تا جایی که میشد شماره قطعات مدارم مشخص کردم .
12251.jpg

12250.jpg

بالا