قبلا این کارو کردم , در v+ هم افت ولتاژ دارم , آی سی 34063 رو هم عوض کردم اما نشد که نشد
سلام
پس مدار آي سي 7805 مشکلي نداره و مشکل شما در همين آي سي 34063 هست .
قبلا این کارو کردم , در v+ هم افت ولتاژ دارم , آی سی 34063 رو هم عوض کردم اما نشد که نشد
دوست عزیز در اینگونه مدارات تبدیل !!! پارامترهای مهمی دخیل هستند که به هیچ کدوم اشاره نکردین و مسلما سوال سطحی با پاسخ سطحی همراه خواهد بود .سلام
من قسمتی از یک مدار رو برایتان آپلود کردم , همانطور که در شکل دیده میشه یه کانورتر هستش اما مشکل اینجاست که وقتی بار روش میندازم ولتاژ خروجی کاهش پیدا میکنه , من حداکثر 400میلی آمپر جریان نیاز دارم , کسی پیشنهادی داره برای بهبود این مدار؟
اینم سوال عمیقدوست عزیز در اینگونه مدارات تبدیل !!! پارامترهای مهمی دخیل هستند که به هیچ کدوم اشاره نکردین و مسلما سوال سطحی با پاسخ سطحی همراه خواهد بود .
.
با سلام :
سلام , ممنون از توجه شما دوست عزیزبا سلام :
حامد جان این لینک فقط شماتیک مدار مورد نظر شماست هر چند که فایل { هگز } ان دمو و مدارش بخاطر مشکلاتی که دارد در چند مرحله با تغییراتی اصلاح گردیده - برای راهنمایی در مشکل شما در مورد ایسی فوق ! باید به سوالات زیر پاسخ بزارید تا بتونم برای گرفتن نتیجه مثبتی در خدمتون باشم البته این مشگل تان را در سایتی خارجی(thunting ) نیز {خیلی وقت پیش } مطرح کرده بودی که بدلیل اینکه بازم مشکل خود را نتونستید واضح بیان کنید به نتیجه ای نرسیده اید حال مشخص شد که در مدار مبدل و تبدیل ان مشگل دارید
کاملا تجاری خریدم , 330 میکرو بشکه ایلذا لازم هست پاسخ بزارید که :
هسته فریتی L1 که استفاده کردین چی و چگونه هست ؟؟؟؟ نوع تجاری انرا من ندیده ام و باید دستی ساخت - 330 میکروهانری .
1N5819شماره دیود شاتکی D5 مورد استفاده در خروجی مدار ؟؟؟
از آداپتور 12 ولت 500 میلیبرای تامین ولتاژ تغذیه اصلی مدار از چه منبعی استفاده میکنید ؟؟؟ فرضا : اداپتور برق شهر یا باتری ؟؟ چند ولت و امپری ؟؟
با سلام :سلام , ممنون از توجه شما دوست عزیز
بله در سایت thunting این موضوع رو مطرح کردم , خیلی وقت نیست , حدودا 2 هفته است , مشکل که مشخص بود اما قبول نمیکردن که طراحی مشکل داره ( البته از نظر من )
http://www.thunting.com/smf/pi_desi..._2_and_pic_pi_elbombaci-t17174.0.html;new#new
در این سایت در ابتدا گفتند که مشکل از تغذیه , مدار من و یا تجهیزات و غیره بود , که پس از 2 هفته بررسی به این نتیجه رسیدم ,با پروتئوس طراحی و نتیجه را ببینم
متوجه شدم که در پروتئوس هم دقیقا همین مشکل وجود دارد
کاملا تجاری خریدم , 330 میکرو بشکه ای
1N5819
از آداپتور 12 ولت 500 میلی
سلامبا سلام :
عزیزم مشگل شما در مونتاژ مدار میباشد این خطی که با قرمز رنگ ضربدری مشخص کردم یک خط اضافی هست که کشیدید و این مدار به این صورت اتصال کوتاه و در کل مدار عمل نخواهد کرد { بهتر بود خود فایل پروتیوس را هم میزاشتین } به هر حال بنده همین مدار را در پروتیوس براتون بستم و بدون هیچ مشکلی شبیه سازی و بطور صحیح کار میکند میتونید از همین فایل استفاده و مشکل خود را حل نمایید .