آی پی امداد
abtahi

مشکل با کار نکردن پروگر امر rt809h در ویندوز 10

mohammadhadi

مدیر تالار
مدیر تالار
2008-03-31
3,187
11,580
با کابل خیلی خیلی کوتاه ولتاژ میزنه 4.80 و کار میکنه دوستان نظری ندارن چرا توی کیس من همه چی با usb کار میکنه ولی ولتاژ برای پروگرامر کم میزنه :ROFLMAO:
سلام
خیلی سال پیش mt-box nokia گرفته بودم .روی سیستم خودم کار نمی کرد ولی روی سیستم همکار جواب می داد و بعد از چند روز کلنجار رفتن مشخص شد که کابل یو اس بی افت ولتاژ داره.با تهیه کابل اصلی حل شد

Mehdi.Ti

کاربر vip
vip
کاربر
2024-05-06
91
75
بندرعباس
درود از یه کابل usb با کیفیت استفاده کن.برا منم با کابلی که همراه خودش بود جواب نمیداد.چند تا کابل مختلف تست کردم تا بالاخره یهدونش عالی در اومد/کابلش از نوعه فلتی یعنی از این پهناست و گرد نیست
پس توی نوع کابل خیلی حساسه عکس کابله داری برام بفرستی که بگیرم برای خودم

Mehdi.Ti

کاربر vip
vip
کاربر
2024-05-06
91
75
بندرعباس
سلام
خیلی سال پیش mt-box nokia گرفته بودم .روی سیستم خودم کار نمی کرد ولی روی سیستم همکار جواب می داد و بعد از چند روز کلنجار رفتن مشخص شد که کابل یو اس بی افت ولتاژ داره.با تهیه کابل اصلی حل شد
البته من با همین کابل خودش تست کردم رو سیستم دیگه اوکی بود ، کلا مادربرد پینی چیزی نداره که با تغیرش ولتاژ usb کمی افزایش پیدا کنه؟ مثلا 5.2 ولت بشه

Mehdi.Ti

کاربر vip
vip
کاربر
2024-05-06
91
75
بندرعباس
مادربرد من ms-7826 ver:1.0 ولی هیچ pdf راجبش پیدا نکردم توی کیس شرکتی بود که گذاشتمش رو یه پوسته دیگه با پاور گرین 750

mohammadhadi

مدیر تالار
مدیر تالار
2008-03-31
3,187
11,580
البته من با همین کابل خودش تست کردم رو سیستم دیگه اوکی بود ، کلا مادربرد پینی چیزی نداره که با تغیرش ولتاژ usb کمی افزایش پیدا کنه؟ مثلا 5.2 ولت بشه
سلام
قبلا که نرم افزار گوشی کار می کردم اکثر ساپورتر باکس ها می گفتند از مادربرد گیگابایت و سی پی یو اینتل استفاده کنید نتیجه بهتره.
در مورد مادربرد شما میشه از براکت یو اس بی مادربرد استفاده کرد و مثبتش را قطع کرده و به مثبت خود پاور وصل کرد یا مثبت جداگانه براش تامین کرد

94943ed4692096c749e1bcc6cfb22cbac1854925_1661437625.jpg

aryamon

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-10-25
1,560
3,344
سلام
قبلا که نرم افزار گوشی کار می کردم اکثر ساپورتر باکس ها می گفتند از مادربرد گیگابایت و سی پی یو اینتل استفاده کنید نتیجه بهتره.
در مورد مادربرد شما میشه از براکت یو اس بی مادربرد استفاده کرد و مثبتش را قطع کرده و به مثبت خود پاور وصل کرد یا مثبت جداگانه براش تامین کرد

مشاهده فایل‌پیوست 215566
منبع 5ولت جدا با رعایت پلاریته که آقای مهندس محمودی توضیح دادن بهترین راه هستش

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mehdi.Ti

Mehdi.Ti

کاربر vip
vip
کاربر
2024-05-06
91
75
بندرعباس
مشکل اصلی رو پیدا کردم مورد اصلی پاور گرین 750 وات ماژولارم هست که ولتاژ رو خیلی دقیق رو 5 تنظیم میکنه و حتی چند دهم ولتاژ هم بالاتر نیست پاور های معمولی 5.1 تا 5.2 هست ، بنظرتون همین براکت usb وصل کنم با یه ماژول کاهنده ولتاژ که ولوم داره بیارمش بزنم به 12 پاور و رو 5.2 تنظیم کنم فکر خوبیه؟ یا به روش دیگه ولتاژ رو تامین کنم به پروگرامر صدمه نمیزنه؟ یا یه ماژول افزاینده ولتاژ بزارم رو 5 ولت

hafezmohamad

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-04-20
510
1,294
خوزستان
shavourkala.com
با کابل خیلی خیلی کوتاه ولتاژ میزنه 4.80 و کار میکنه دوستان نظری ندارن چرا توی کیس من همه چی با usb کار میکنه ولی ولتاژ برای پروگرامر کم میزنه :ROFLMAO:
درود به شما میتونی برای زود به نتیجه رسیدن علت چی هست یک آداپتور به پرگریمر بزن ببین مشکل پرتهای usb مادربرد شما آیا فقط افت ولتاژ هست و یا دیتاست که متوجه موضوع نشدید اگر ولتاژ مشکل پرگریمر بود خوب میتونید از سیم ضخیمی تو بازار هست بگیرید ویا اگر مایل باشید خودتون دستی سیم درست کنید پیشنهاد میشه از سیم مخصوص باند خودروها استفاده کنید و دستی usb درست کنید میدونی برق دی سی هر چقدر سیم کلفتر باشه آمپر بالایی میده دیگه حتی راحت میتونی طول سیم رو 10 متر افزایش بدید مشکلی پیشنمیاد بنظر با این راه و روش بهتر به نتیجه میشه رسید.

• Like

mr.aslani

کاربر vip
کاربر
2018-07-25
45
65
همدان
برای من این مشکل نه ولی مشکل مشابهش اتفاق افتاد ، با تعویض کابل اصلی مشکلم حل شد ، اکثر ایرادهای نصب و اجرا مربوط میشه به کابل در ضمن هیچ مشکلی ندارم ویندوز هم 11 هستش و TNM و RT به راحتی و بدون مشکل کار می کنه
برقرار باشید

• Like
بالا