آی پی امداد
abtahi

مشکل با کار نکردن پروگر امر rt809h در ویندوز 10

Mehdi.Ti

کاربر vip
vip
کاربر
2024-05-06
91
75
بندرعباس
با سلام خدمت همکاران یه پروگرامر rt809h گرفتم ولی رو سیستم کار نمیکنه درایور شناسایی میشه کامل و نرم افزار نصب میشه برنامه پروگرامر رو میشناسه ولی توی SELFTEST خطا میزنه و اصلا آیسی رو نمیشناسه حتی tnm2000 هم همینجوریه رو سیستم و همین پروگرامر روی سیستم دیگه که دارم جواب میده ولی ویندوزش 7 هست، ویندوزم 10 نسخه پرو آخرین نسخه هست ویندوز بنظرم مشکلی نداره چه راهی هست بنظرتون؟

dj0123

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-12-26
590
2,619
Iran
درود
طبق فرمایشهای خودتون, مشکل از ویندوز باید باشه, 2 تا پروگرامر روی سیستم شما جواب نمیده و پروگرامر شما روی سیستم دیگه جواب میده

Mehdi.Ti

کاربر vip
vip
کاربر
2024-05-06
91
75
بندرعباس
با سلام ویندوز رو عوض کردم هم دوباره ۱۰ نصب کردم و هم ویندوز ۷ نصب کردم تو همه حالتا مثل همه موقع تشخیص اولیه میزنه ولتاژ ۴٫۷۸ ولت درجایی که پورت usb ها دقیقا ۵ ولته تست کردم گاهی پرت usb پشت کیس میزنه ۴٫۸۰ و پروگرامر کار میکنه و توی سیستم دیگه پروگرامر میزنه ولتاژ ۴٫۹۵ ، البته یه پرو گرامر دیگه هست میزنه ولتاز ۵٫۰۵ البته رو سیستم خودم تستش نکردم پروگرامر شما موقع تشخیص چه ولتاژی رو نشون میده؟ پاور کیس هم پاور گرین ۷۵۰ واته و کاملا سالم
بنظرتون چکار کنم مادربرد تعویض کنم

hassan-19

کاربر
2020-03-30
5
2
31
سلام داداش پروگرام به سیستم وصل میکنی ببین تویه قسمت drive manage اونا شناخته به احتمال زیاد درایور usb پروگرام شما قدیمه یا نصب نشده ....اگرم ویندوز از dvd نصب میکنی......به احتمال زیاد قدیمه میتونی جدید ترین ورژن ویندوز ۱۰ نخسه پرو رو از گوگل سرچ کنی سایت ایرانی هست سافت ۹۸ دانلود کن و نصب کن

dj0123

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-12-26
590
2,619
Iran
درود
پورت USB و اتصالات را سرویس یا تعویض کن, به مادربرد هم نگاه بنداز خازنی خراب نشده باشه, اگر موفق نشدی, جای اینکه هزینه بالایی برای سیستم تون انجام بدید, یه آداپتور 9 ولت به سوکت مشکی پشت پروگرامر وصل کن حل میشه

Mehdi.Ti

کاربر vip
vip
کاربر
2024-05-06
91
75
بندرعباس
سلام داداش پروگرام به سیستم وصل میکنی ببین تویه قسمت drive manage اونا شناخته به احتمال زیاد درایور usb پروگرام شما قدیمه یا نصب نشده ....اگرم ویندوز از dvd نصب میکنی......به احتمال زیاد قدیمه میتونی جدید ترین ورژن ویندوز ۱۰ نخسه پرو رو از گوگل سرچ کنی سایت ایرانی هست سافت ۹۸ دانلود کن و نصب کن
جدید ترین نسخه نصب کردم و اینکه درایور کاملا شناسایی شده

Mehdi.Ti

کاربر vip
vip
کاربر
2024-05-06
91
75
بندرعباس
با کابل خیلی خیلی کوتاه ولتاژ میزنه 4.80 و کار میکنه دوستان نظری ندارن چرا توی کیس من همه چی با usb کار میکنه ولی ولتاژ برای پروگرامر کم میزنه :ROFLMAO:

izeh

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2006-10-09
307
294
درود از یه کابل usb با کیفیت استفاده کن.برا منم با کابلی که همراه خودش بود جواب نمیداد.چند تا کابل مختلف تست کردم تا بالاخره یهدونش عالی در اومد/کابلش از نوعه فلتی یعنی از این پهناست و گرد نیست

بالا