آی پی امداد
abtahi

مشکل: مشکل با تاچ تبلت پیرگاردین pc7558

Zirnevis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
1386٫5٫30
523
3,685
شیراز
سلام دوستان یه تبلت پیرگاردین pc7558 برام اومده که تاچش شکسته بود که تعویضش کردم ولی مشکل اینه که با تاچ جدید مشکل داره و هر چیزی که می خوای انتخاب کنی باید یکسانت پایینترشو لمس کرد می خواستم بدونم راه حلی داره ؟ بنظرتون با فلش حل میشه ؟ چون ریست فکتوری جواب نداده و الان دیگه هر چی دکمه ولوم - و پاور رو میزنم دیگه نمیتونم وارد منوی ریکاوری بشم . ممنون

rashidi235

مدیر تعمیرات پخش ماشین
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
1391٫8٫26
1,949
24,971
ایران 63
سلام دوستان یه تبلت پیرگاردین pc7558 برام اومده که تاچش شکسته بود که تعویضش کردم ولی مشکل اینه که با تاچ جدید مشکل داره و هر چیزی که می خوای انتخاب کنی باید یکسانت پایینترشو لمس کرد می خواستم بدونم راه حلی داره ؟ بنظرتون با فلش حل میشه ؟ چون ریست فکتوری جواب نداده و الان دیگه هر چی دکمه ولوم - و پاور رو میزنم دیگه نمیتونم وارد منوی ریکاوری بشم . ممنون

درود
اگر بتوانید وارد منو شوید ببینید با کالیبراسیون کردن تاچ ببینید مشکل حل میشود
یکبار دیگر دستگاه را باز کنید و دوباره تاچ سوار کنید و تست کنید

single

کاربر vip
کاربر
1391٫7٫4
42
97
سلام
دوست عزیز متاسفانه تاچ یه سری از تبلت ها ورژنی هستش یعنی اون تاچی که شما زدید با این دستگاه سازگاری نداره و نمیشه کاریش کرد.

Zirnevis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
1386٫5٫30
523
3,685
شیراز
دوستان رفتم سراغ فروشنده ای که تاچ ازش خریده بودم و همه تاچ هاشو گذاشت جلوم و منم شروع کردم یکی یکی تست کردن تا رسیدم یه یه نمونه که ای سی اون با بقیه فرق می کرد. بالاخره جواب داد الان هم سوار کردم و خیلی خوب جواب میده

بالا