آی پی امداد
abtahi

مشکل: مشکل بالا رفتن دمای هیتر در حد سرخ شدن المنت. مدل Yaxun 701B

نوشته اصلی توسط poya22 نمایش پست ها
رزلوشن عکس پشت برد را بیشتر کن اگر اینجا نمیشه اپلود کنی جای دیگه بزار و شکل قطعات را هم نمی خواهم ساده عکس بگیر بعد نزار رفلکس فلش روی برد باشه طوری که مدارها کاملا مشخص باشد .شاید بتوانم نقشه اش را بکشم .یکی از ورودی های کوپلر هیتر رفته به کانکتور شماره 10 .تست کنید ببینید به led رفته یا جای دیگر چون ان پایه خیلی مهم است اگر جای دیگه رفته حتما طوری عکس بگیر تا بفهم که نقشه اش را بکشم

این کارها را حتما انجام بده
1-دو پایه ورودی کوپلر را بهم اتصال دهید باید هیتر گرم نشود (سمت چپ سه پایه دارد یکی استفاده نشده ان دو پایه که سمت چپ عکس هست .یکی رفته به مقاومت 1کیلو و دیگری رفته به کانکتور شماره 10 )اگر گرم نشد کوپلر و bt سالم است بعد اتصال را قطع کنید
2- ولوم حرارت را اسپری بزن تا تمیز شود
3-سر وسط ولوم حرارت به کدام پایه کانکتور 7 خورده است اگر از راست یک حساب کنیم به پایه هشت خورده ؟ بعد چند کیلو اهم است ؟
مدارش چنان ساده است که اگر کسی که اشنا به عمل کرد lm324 داشته باشد در کمتر از 10 دقیقه مشکل را پیدا میکند
کارهای بالا را انجام دهید من کمکت میکنم تا تعمیرش کنید
درود سوال اول که گرم نشد هیتر خاموش سوال 3 بله. 10 کیلو اهم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: غزال
درود

ضمن تشکر فراوان بابت زحمات ارزنده ای که جناب آقای پویا تقبل فرمودند .

1- صحت مقدار R6 پایه 6 کوپلر را بدقت بررسی و اعلام فرمایید ( 330 اهم بعید و ناصحیح بنظر میرسه)
2- درحالیکه ولتمتر بین پایه 11 و 1 آپ امپ است ، یک مقاومت حدود 2 کیلو را یکبار بین پایه 3 و 11 آپ امپ تست کن و ولتاژ ولتمتر و همچنین حرارت هیتر را اعلام کن
3- همان مقاومت حدود 2 کیلو را این بار بین پایه 3 و 4 آپ امپ تست کن و ولتاژ ولتمتر و همچنین حرارت هیتر را اعلام کن .( ازآنجاکه نسبت به ولتاژ و مشخصات المنت اطلاع و اطمینان نداری این تست ( تست مقاومت بین پایه 3 و 4 ) را یکلحظه کوتاه تست کن و یا فعلا تست نکن که موجب صدمه احتمالی المنت نشه )

پاسخ توصیه شایسته جناب پویا درخصوص ورودی کوپلر را هم اعلام فرمایید

آیا کلید هیتر باید بتواند همزمان با هیتر ، پمپ را هم خاموش و روشن کنه یا فقط هیتر را خاموش و روشن میکنه .
و آیا الان بدرستی عمل میکنه یا نه ؟

سپاس
درود در مورد سوال دوم و سوم شما ولتاژ 10.2 و حرارت 3 درجه رانشان می دهد ولی هیتر سرخ می شود.

• Like

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
درود در مورد سوال دوم و سوم شما ولتاژ 10.2 و حرارت 3 درجه رانشان می دهد ولی هیتر سرخ می شود.

درود

عزیزم کمی برای خودت وقت صرف کن و پاسخ واضح بده
ضمنا بگو چه زمانی فرصت داری که فورا پاسخ بدی تا طی چند پست مشکل را رفع کنیم.

اینجوری هر بار باید نقشه را بررسی کنم و بعد از چند روز که فراموش کردم مجددا با تمرکز بر عملکرد و نقشه و موقعیت قطعات همان وقت اولیه را صرف کنم تا پاسخ جدید را تنظیم کنم و بعبارتی با این شرایط برای پاسخ به هر پست قادر به استفاده از اطلاعات قبلی نیستم . بخصوص که استفاده از نقشه ابتکاری شما وقت کلانی میطلبد.

بنابرین اولا پاسخ های واضح بده و ضمن اعلام نتیجه تست ، عملیات تست را هم اعلام کن که مطمئن بشم تست بدرستی انجام شده
مثلا برای پاسخ مربوطه باید میگفتی درحالیکه دستگاه را روشن کردم یک مقاومت 2 کیلو بین پایه فلان و بهمان تست کردم و ...
یا درحالیکه دستگاه خاموش بود یک مقاومت .....

عزیزم بنحوی پاسخ بده که پاسخگو راغب به پاسخگویی بشه
بنظر میرسه پاسخگو را بیکار و اوقات پاسخگو را بی ارزش تلقی فرمودی

اگه تست بین 3 و 11 را انجام دادی و بازم المنت هیتر سرخ میشه دراینصورت آی سی D1 سوخته.
البته فقط آپ امپ (1 و 2- و 3+ ) سوخته و میتونی از 741 بجای این آپ امپ استفاده کنی تا فقط بخش معیوب 324 حذف بشه و ناگزیر به تعویض 324 نباشی

اگه بجای تعویض 324 بخوای آی سی 741 را جایگزین بخش معیوب آن کنی باید فقط پایه 1 و 2 و 3 آی سی 324 را قطع کنی و پایه های مشابه یک آی سی 741 را به جای پایه های 1 و 2 و 3 نصب کنی و البته برای تغذیه 741 هم میتونی از خروجی رگلاتور 12 ولت و یا از پایه 4 و 11 آی سی 324 استفاده کنی

لذا اگه خواستی از 741 استفاده کنی

فقط پایه 1 و 2 و 3 آی سی 324 ( D1 ) را از مدار قطع کن و 741 را بصورت زیر اضافه کن .
پایه 2 را به جای پایه 2 آی سی 324 متصل کن
پایه 3 را به جای پایه 3 آی سی 324 متصل کن
پایه 6 را به جای پایه 1 آی سی 324 متصل کن
پایه 4 را به پایه 11 آی سی 324 متصل کن
پایه 7 را به جای پایه 4 آی سی 324 متصل کن

سپاس

آخرین ویرایش:
درود

عزیزم کمی برای خودت وقت صرف کن و پاسخ واضح بده
ضمنا بگو چه زمانی فرصت داری که فورا پاسخ بدی تا طی چند پست مشکل را رفع کنیم.

اینجوری هر بار باید نقشه را بررسی کنم و بعد از چند روز که فراموش کردم مجددا با تمرکز بر عملکرد و نقشه و موقعیت قطعات همان وقت اولیه را صرف کنم تا پاسخ جدید را تنظیم کنم و بعبارتی با این شرایط برای پاسخ به هر پست قادر به استفاده از اطلاعات قبلی نیستم . بخصوص که استفاده از نقشه ابتکاری شما وقت کلانی میطلبد.

بنابرین اولا پاسخ های واضح بده و ضمن اعلام نتیجه تست ، عملیات تست را هم اعلام کن که مطمئن بشم تست بدرستی انجام شده
مثلا برای پاسخ مربوطه باید میگفتی درحالیکه دستگاه را روشن کردم یک مقاومت 2 کیلو بین پایه فلان و بهمان تست کردم و ...
یا درحالیکه دستگاه خاموش بود یک مقاومت .....

عزیزم بنحوی پاسخ بده که پاسخگو راغب به پاسخگویی بشه
بنظر میرسه پاسخگو را بیکار و اوقات پاسخگو را بی ارزش تلقی فرمودی

اگه تست بین 3 و 11 را انجام دادی و بازم المنت هیتر سرخ میشه دراینصورت آی سی D1 سوخته.
البته فقط آپ امپ (1 و 2- و 3+ ) سوخته و میتونی از 741 بجای اون استفاده کنی

یعنی باید فقط پایه 1 و 2 و 3 آی سی 324 را قطع کنی و پایه های مشابه یک آی سی 741 را به جای پایه های 1 و 2 و 3 نصب کنی و البته برای تغذیه 741 هم میتونی از خروجی رگلاتور 12 ولت و یا از پایه 4 و 11 آی سی 324 استفاده کنی

لذا اگه خواستی از 741 استفاده کنی

فقط پایه 1 و 2 و 3 آی سی 324 ( D1 ) را از مدار قطع کن
پایه 2 را به جای پایه 2 آی سی 324 متصل کن
پایه 3 را به جای پایه 3 آی سی 324 متصل کن
پایه 6 را به جای پایه 1 آی سی 324 متصل کن
پایه 4 را به پایه 11 آی سی 324 متصل کن
پایه 7 را به جای پایه 4 آی سی 324 متصل کن

سپاس
درود و سپاس بنده هر شب سری به سایت میزنم جدای این وقت، برسم باز هم در طول روز سری میزنم. شما به بزرگی خودتون ببخشید. من به وقت دیگران ارزش و احترام میگذارم و از این بابت شرمنده ام که بی هیچ چشم داشتی جواب بنده را می دهید. مقاومت حدود 2 کیلو را یکبار به پایه های 3 و 4 و یکبار به پایه های 3 و 11 اتصال دادم و ولتمتر را هم روی پایه های 1 و 11 آی سی 324 گرفتم و در حالت روشن بودن دستگاه مقدار ولتاژ پایه ها 10.2 و 3 درجه را نشان می دهد و هیتر سرخ میشود در هر تست همین مقادیر یکسان بود. همان آی سی 324 را تعویض کنم حل میشه؟ این آی سی را تعویض میکنم و نتیجه را تا چند ساعت دیگر اعلام میکنم. ممنون.

poya22

مدیر بخش های دوربین مداربسته و پروگرامرهای متفرقه
مدیر تالار
2011-07-25
1,255
3,141
شاید زمین ای سی قطع شده اون سیم قهو ه ای را ببین که از پایین پایه 11 ای سی 324 رفته خورده به مقاومت 1.5 کیلو .در عکس سر سیم زیر پایه مقاومت 1.5 کیلو که به زمین وصل شده من ترک خوردگی مدار را میبینم .همان جا که روبروی وسط پتانسیومتر است .(به ظاهر تو عکس ترک خوردگی است ) پایه 11 ای سی را با اهمتر چک کنید ببینید به پایه وسط ای سی 7812 وصل هست یا نه .
احتمالا به خاطر همان است که مقاومت 2 کیلو را وصل کردید ولی در خروجی تغییری ندید

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
درود
آی سی 324 را تعویض کردم تغییری حاصل نشد.
سپاس

درود

احتمالا تست را درست انجام ندادی مثلا شاید اشتباها روی آی سی هویه تست کردی و یا طبق نظر جناب آقای پویا تغذیه آی سی قطع است و یا مواردی که بزودی مشخص میشه .

دوباره مقاومت را فقط بین 3 و 11 را تست کن ببین هیتر سرد میشه یا نه ؟
برای اطمینان از تغذیه آی سی ولتمتر را بین پایه 4 و 11 تست کن باید 12 ولت داشته باشه .

من منتظر پاسخ تست هستم تا امشب حل بشه

سپاس

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: AMD
شاید زمین ای سی قطع شده اون سیم قهو های را ببین که از پایین پایه 11 ای سی 324 رفته خورده به مقاومت 1.5 کیلو .در عکس سر سیم زیر پایه مقاومت 1.5 کیلو که به زمین وصل شده من ترک خوردگی مدار را میبینم .همان جا که روبروی وسط پتانسیومتر است .(به ظاهر تو عکس ترک خوردگی است ) پایه 11 ای سی را با اهمتر چک کنید ببینید به پایه وسط ای سی 7812 وصل هست یا نه
درود دوست عزیز
با اهمتر چک کردم پایه 11 آی سی به پایه وسط 7812 راه می دهد. در مورد ترک خوردگی چیزی پیدا نکردم. سپاس.

• Like
درود

احتمالا تست را درست انجام ندادی مثلا شاید اشتباها روی آی سی هویه تست کردی و یا طبق نظر جناب آقای پویا تغذیه آی سی قطع است و یا مواردی که بزودی مشخص میشه .

دوباره مقاومت را فقط بین 3 و 11 را تست کن ببین هیتر سرد میشه یا نه ؟
برای اطمینان از تغذیه آی سی ولتمتر را بین پایه 4 و 11 تست کن باید 12 ولت داشته باشه .

من منتظر پاسخ تست هستم تا امشب حل بشه

سپاس
درود استاد
مقاومت رو که بین پایه 11 و 3 آی سی میزنم با زدن کلید, هیتر کار میکنه و تا سرخ شدن پیش میره که سریع باید خاموش کنم. (البته این رو هم بگم مقاومت برای تست من 2.2 کیلو اهم هست. (قرمز قرمز قرمز) حتما باید 2 کیلو اهم باشه؟)
به محض زدن دوشاخه به پریز برق ولتاژ 12 ولت بین پایه های 11 و 4 آی سی برقرار است.
سپاس

آخرین ویرایش:
  • Like

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
درود استاد
مقاومت رو که بین پایه 11 و 3 آی سی میزنم با زدن کلید, هیتر کار میکنه و تا سرخ شدن پیش میره که سریع باید خاموش کنم.
به محض زدن دوشاخه به پریز برق ولتاژ 12 ولت بین پایه های 11 و 4 آی سی برقرار است.
سپاس

درود
قبلا در پاسخ به تست جناب پویا گفته بودی با شورت کردن ورودی کوپلر ، هیتر خنک و خاموش میشه آیا اشتباه نکردی
لذا دوباره ورودی کوپلر هیتر را شورت و نتیجه را اعلام کن
قطعا پاسخی که برای کوپلر داده بودی اشتباه بوده
سپاس

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: moeen66
بالا