من عذر میخوام اگه سوالم خیلی ابتداییه.چطوری ازش بار بکشم.وصلش کنم به مادربرد؟
بله دوست گرامی
من عذر میخوام اگه سوالم خیلی ابتداییه.چطوری ازش بار بکشم.وصلش کنم به مادربرد؟
دوست گرامی بنده یک مطلب رو خدمتتون عرض کنم اگر در مورد بالا بودن ولتاژ بنفش به نتیجه قطعی رسیدید و مطمئن هستید که بالا هست راه حل همونیه که خدمتتون عرض کردم .ضمنا این ولتاژ در هنگامیکه به مادربرد وصل هست و پاور هم به برق متصل هست ، بار خیلی زیاد و قابل توجهی بهش تحمیل نمیشه چرا که این ولتاژ صرفا جهت راه اندازی مدار RTC هست و حالا مثلا ممکنه یک LED اون هم بعد از عبور از رگولاتور 3.3 و 5 ولت (مثل مادربرد های ایسوس ) از اون ولتاژ تغذیه بشه .پس باری که برای تست اون در نظر میگیرید بایستی توی همین حد و حدود باشه هر چند که به نظر بنده بار کشیدن از این شاخه ی ولتاژ ، خیلی ضروری نیست . البته با احترام به همه اساتید ، در مورد سایر ولتاژها بار کشیدن از خروجی ها درسته . اما در این مورد ، مشکل5 استندبای هست.
اگر هم ولتاژ شما خیلی بالا نیست و مولتیمتر عددی بین 4.9 تا 5.4 نشون میده که دیگه معمولی هست و به بوق تستر خیلی اهمیت ندین .باز هم تاکید کنم ولتاژ رو با مولتیمتر کاملا مطمئین اندازه گیری کنید
پس با خیال راحت ببندمش رو سیستم.البته من زیر بار هم ولتاژها رو اندازه گرفتم که عبارتند از اینها زرد14.11 قرمز 5.74 نارنجی 3.91 خاکستری 5.91 بنفش 6.07 صورتی 5.71 سبز .095.4 هم زیاد نیست . چون این مقدار بیشتر هیچ آسیبی به قطعات نمیزنه .
پس با خیال راحت ببندمش رو سیستم.البته من زیر بار هم ولتاژها رو اندازه گرفتم که عبارتند از اینها زرد14.11 قرمز 5.74 نارنجی 3.91 خاکستری 5.91 بنفش 6.07 صورتی 5.71 سبز .09
ولتاژهای قبلی که گفتم در حالتی بود که پاور زیر بار نبود.اما این ولتاژها رو وقتی اندازه گرفتم که پاور رو به یه مادربرد قدیمی وصل کردم و کامپیوتر رو روشن کردم.فعلا هم چیزی رو عوض نکردماینا بالا هستند . نوشته بودید 5.4 گفتم ایراد نداره . اینها همه 1 یا 1.5 ولت بالاتر از حد استاندارد هستند .باید بررسی کنید چرا این مقدار افزایش دارید . خازن های ورودی رو مثل خودش گذاشتید یا قویتر نصب کردید ؟