آی پی امداد
abtahi

مشکل این اسپیکر رو چطوری بر طرف کنم

fatim

VIP+ افتخاری
کاربر
2019-12-20
813
730
اول برد کامل با تینر بشور

دو حالت برای این عیب پیش میاد .. یا کلید مشکل داره و کثیف شده که میتونید کلید را باز کنید و پلاتین ها را با سمباده نرم تمیز کنید . یا اینکه باتری مشکل داره و امپر درست نمیتونه بده ولی ولتاژ داره که میگی باتری تعویض کردی

باتری قطع کن و بجای باتری از منبع تغذیه استفاده کن . اگر مشکل حل نشد که یا باتری خراب است یا جریان کشی زیاد داره یا کلید خراب است
اگر مشکل حل نشد پایه های کلید اتصال کوتاه کن و تست کن ببین مشکل حل میشه یا نه
95 درصد همین دو مشکل هست
شرمنده آقا سجاد
یه مشکل دیگه هم این مدلها پیدا میکنند که مشتری میاره میگه بلوتوث قط شده
این ایراد رو هم میدونید از چیه ؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

sajjad-d

کاربر vip
vip
کاربر
2008-07-21
398
1,044
اصفهان
بعضی از اسپیکر ها کریستال جدا دارن که باید حتما عوض بشه . بعضی ها هم کریستال داخل ای سی هست که باید دیتاشیت ای سی گیر بیاری و اگر شانس داشته باشی بتونی بین دو پایه طبق دیتاشیت کریستال بزاری وگرنه کلا مرخص

fatim

VIP+ افتخاری
کاربر
2019-12-20
813
730
بعضی از اسپیکر ها کریستال جدا دارن که باید حتما عوض بشه . بعضی ها هم کریستال داخل ای سی هست که باید دیتاشیت ای سی گیر بیاری و اگر شانس داشته باشی بتونی بین دو پایه طبق دیتاشیت کریستال بزاری وگرنه کلا مرخص
سلام و عرض ادب
یه سوال دیگه میشه ماژول بلوتوث مث m18 رو روی این بردها قرار داد و اگه جواب مثبت هستش خروجی صدای ماژول به کجا وصل میشه ؟

sajjad-d

کاربر vip
vip
کاربر
2008-07-21
398
1,044
اصفهان
نمیدونم روی این مدل چه ماژولی به کار برده شده. ولی اگر از m18 میخوای استفاده کنی روی خود ماژول خروجی و ورودی ها را مشخص کرده. طبق دیتاشیت آی سی امپلی فایر اسپیکر این ماژول اتصال بده. یکم کار سخت میشه ولی نشدنی نیست

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: fatim

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
582
716
کوهبنان کرمان
سلام و عرض ادب
یه سوال دیگه میشه ماژول بلوتوث مث m18 رو روی این بردها قرار داد و اگه جواب مثبت هستش خروجی صدای ماژول به کجا وصل میشه ؟
سلام ودرود. اگر فقط بخواین با بلوتوث کانکت بشه که کارسختی نیست. اما اگر بخواین مثل خودش دکمه های انتخاب تراکهایا ولوم هم کار بکنه میتونید از برد جدید که جای کلید داره سیم کشی کنید به دکمه ها. ولی یکم پیچیده میشه سیم کشیش. جای خروجی صدای ماژول ام18 رو هم میشه بواسطه یک خازن به پایه های مختلف بزنید تا محل کانالهای چپ وراست صدا رو پیدا کنید. موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: fatim

fatim

VIP+ افتخاری
کاربر
2019-12-20
813
730
سلام ودرود. اگر فقط بخواین با بلوتوث کانکت بشه که کارسختی نیست. اما اگر بخواین مثل خودش دکمه های انتخاب تراکهایا ولوم هم کار بکنه میتونید از برد جدید که جای کلید داره سیم کشی کنید به دکمه ها. ولی یکم پیچیده میشه سیم کشیش. جای خروجی صدای ماژول ام18 رو هم میشه بواسطه یک خازن به پایه های مختلف بزنید تا محل کانالهای چپ وراست صدا رو پیدا کنید. موفق باشید
سپاس از لطفتون

fatim

VIP+ افتخاری
کاربر
2019-12-20
813
730
نمیدونم روی این مدل چه ماژولی به کار برده شده. ولی اگر از m18 میخوای استفاده کنی روی خود ماژول خروجی و ورودی ها را مشخص کرده. طبق دیتاشیت آی سی امپلی فایر اسپیکر این ماژول اتصال بده. یکم کار سخت میشه ولی نشدنی نیست
بازم سپاس

fatim

VIP+ افتخاری
کاربر
2019-12-20
813
730
سلام و ارادت
آقا من این ماژول رو روی اسپیکر فعال کردم
فقط یه مشکل هست باطری اسپیکر نمیتونه هم ماژول و هم خود اسپیکر رو راه اندازی کنه
به عبارت دیگه برای تغذیه ماژول به مشکل بر خوردم
باید از تغذیه خارجی استفاده کنم
راه حلی هست ؟

shahram3086

کاربر
2025-02-24
1
0
تهران
سلام و ارادت
دوستان اسپیکری مشتری آورده تو لحظه اول که روشن میکنیم با ماکزیمم صدا فعال میشه و یه جورایی هنگ میکنه اگه موفق بشی صدا رو کم کنی خوندن رو ادامه میده در غیر اینصورت خاموش میشه - باتری رو عوض کردم نو گذاشتم مشکل حل نشد
دوستان راهنمایی کنند میشه تن صدا رو کلا 20 درصد کم کرد به عبارتی تو خروجی صدا تا بلندگو از یه خازن یا مقاومت بهره گرفت تا صدای خروجی حدود 20درصد کم بشه ، صدای خروجی اون با دو بلندگو خیلی زیاد هستش و تغذیه (باتری ) کم میاره مدل اونم شبیه تصویری هستش که گذاشتم
نیاز به آپدیت داره

بالا