آی پی امداد
abtahi

مشکل: مشکل انتقال صدای رفت و برگشت در آیفون سیماران مدل HS-40FL

Mersad1116

VIP+ افتخاری
کاربر
1397٫9٫5
446
912
اصفهان
aqayetamir.ir
یک عدد خازن الکترولیت 10میکروفاراد را با خازنهای مدار به ترتیب موازی کنید و رفت و برگشت صدا را تست نمایید و بعد ار هر سری وصل کردن خازن ان را دشارژ کنید و و با ان خازنهایی موازی کنید که پایه منفی انها در مدار به بدنه وصل نباشد . به احتمال زیاد مشکل شما با این روش حل خواهد شد
چشم بررسی میکنم نتیجه رو اعلام میکنم

amirgoogle

VIP+ افتخاری
کاربر
1389٫9٫26
318
345
Fars.Iran
با سلام این مشکل معمولا در بخش تغذیه هست وبا
تعویض خازن های پاور به احتمال زیاد مشکلتون حل بشه توی انتقال صدا

Mersad1116

VIP+ افتخاری
کاربر
1397٫9٫5
446
912
اصفهان
aqayetamir.ir
با سلام
در مدار در قسمت تطبیق صوت خازن 1میکرو 50 ولت را تعویض نمایید
تشکر از تمامی دسوتان که راهنمایی کردن
آقای یوسفی درست فرموده بودن و خازن های 1 میکرو فاراد مشکل داشتن که در تصویر مشخص کردم متاسفانه از بی دقتی بنده که درست نگاه نکرده بودم فکر میکردم 10 میکرو فاراد هستن با دقت بیشتر امروز بررسی کردم که دیدم سه تا خازن 1 میکرو دارد که تعویض کردم مشکل برطرف شد

mahmoudagha

کاربر vip
کاربر
1394٫5٫25
17
17
سلام و عرض ادب بنده هم همین مشکل را داشتم و با تعویض خازن 50ولت 1میکرو فاراد مشکل حل شد این خازن دقیقا بالا و پشت کلید دربازکن قرار داشته و کنارش هم دقیقا خازن دیگری با همین مشخصات قراردارد البته آیفون بنده بیماران مدل HS35 میباشد که با مدل HS40فرقی ندارد

saeedomid

کاربر
1396٫4٫9
1
1
با سلام خدمت دوستان. من هم مشکل ایشان را داشتم با تعویض خازن های 1 میکروفاراد 50 ولت (سه عدد) مشکر بر طرف شد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

gooraki906

کاربر
1400٫10٫16
3
4
با سلام خدمت همه عزیزان
متاسفانه خارن یک میکرو 50ولت توی دسترس ندارم میتونم 2.2میکرو 100ولت جایگزین کنم

• Like

Sajadmosavi

کاربر
1399٫9٫21
31
26
39
سلام و عرض ادب
آیفون فوق مشکل انتقال صدای رفت و برگشت داره،وقتی زنگ زده میشه صدای زنگ میاد و مشکلی در بلندگو نیست وقتی هم گوشی رو بر میداریم صدای خودمون داخل گوشی میاد ولی به پنل انتقال پیدا نمیکنه و همچنین از پنل هم صدا به سمت گوشی نمیاد.
ایسی LM386 تعویض شد و مشکل برطرف نشد خازن 2.2 میکرو دو عدد کنار آیسی LM386 هم تعویض کردم بازم برطرف نشد دوستان گرامی لطفا راهنمایی بفرمایید.
مشاهده فایل‌پیوست 182209
مشاهده فایل‌پیوست 182210
سلام دو خازن یک میکرو پشت میکروسویچ درب بازکن را تعویض کنید c13 c14 نشد با این شماره تماس بگیرید۰۹۱۳۹۸۱۴۹۷۲ سجاد موسوی
سلام و عرض ادب
آیفون فوق مشکل انتقال صدای رفت و برگشت داره،وقتی زنگ زده میشه صدای زنگ میاد و مشکلی در بلندگو نیست وقتی هم گوشی رو بر میداریم صدای خودمون داخل گوشی میاد ولی به پنل انتقال پیدا نمیکنه و همچنین از پنل هم صدا به سمت گوشی نمیاد.
ایسی LM386 تعویض شد و مشکل برطرف نشد خازن 2.2 میکرو دو عدد کنار آیسی LM386 هم تعویض کردم بازم برطرف نشد دوستان گرامی لطفا راهنمایی بفرمایید.
مشاهده فایل‌پیوست 182209
مشاهده فایل‌پیوست 182210

Sajadmosavi

کاربر
1399٫9٫21
31
26
39
سلام و عرض ادب
مشاهده فایل‌پیوست 182209
مشاهده فایل‌پیوست 182210
خازن c13.c14یک میرو را تعویض کنید نشد با شماره من ************** موسوی تماس بگیر

شماره تلفن خلاف مقرارات سایت است

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
بالا