سلام من یه اسپیکر دارم که ای سی صدا 2030 سوزوند تعویض کردم روشن شد کار میکنه اما هر دقیقه یه صدای خش خش ازش در میاد و دیودهای منبع تغذیه و یکی از همون ایسی های صدا خیلی داغ میکنه در خد سوزوندن دست
با درود خدمت شما
دوست عزیز دیود های اولیه و دیود زینر و مقاومت های اولیه را تست کنید
اون آی سی که داغ میکنه احتمالا سوخته یا ولتاژ به اون زیاد میرسه باید بررسسی کنید بعد از تعویض حتما از خمیر سیلیکون استفاده کنید و مهره ها را کاملا سفت کنید
در آخر برد را با اسپری خشک یا تینر 10000 بشورید
موفق باشید
مقاومتهای کنار tda2030 رو هم چک کنید طبق گفته جناب امجدی احتمالا یگی از دیودهای اولیه سوخته در ضمن 2030 رو هم تعویض بفرمائید فقط قبل تعویض مسیرش رو از ورودی چک کنید
در صورت خرابی دیودهای ورودی اسپیکر کلا کار نخواهد کرد احتمال خرابی از خود آیسی هست ممکنه دیود زنری خراب شده باشد و یا مقاومتی تغییر اهم داده باشد آیسی رو که عوض کردی دقت کن که در پایه هایش اتصالی بوجود نیومده باشد
با درود خدمت شما
دوست عزیز در این نوع اسپیکرها چند نوع آی سی وجود دارند همون هایی که به بدنه پیچ است یکی مال باند چپه ، یکی مال باند راسته ، یکی هم مال ساب .
شما در نهایت باید آی سی مربوط به باند چپ را عوض کنید و بقیه مطالب که دوستان فرمودند را انجام دهید صد در صد مشکل حل میشود
فقط یک مسئله میمونه ؟ آیا از باند و ارتباطات و سوکت مطمئن هستید اینها را در مرحله اول باید چک کنید
موفق باشید