سلام عزیزان برادر خدمت همگی ارادت عرض میکنم
من هم این مشکل رو بارها برام پیش اومده و چیزایی که عرض میکنم تجربه ایی از روی سعی است و خطا نه تئوری .
1- تعویض ماسفت با نمونه مشابه و اورجینال. اورجینال بودن هم که تشخیصش سخت نیست فقط با یه میکروسکوپ یا ذره بین با ایکس بالا نگاهش کنی حله.
2- مقاومتهای کم اهم روی پایه های ماسفت رو با خودش باید عوض کنی .تحلیلش هم راحته ببینید وقتی ماسفت به سطح شکست میرسه محال ممکنه اون مقاومتها اسیب نبینه . ممکنه توی اهم چک به شما جواب بده ولی به محض اینکه رفت زیر بار به اصطلاح علم پیشرفته الکترونیک ریقش درمیره.
3- دیود هرز گرد ( اون دیود سه پایه هستش که پایه هاش رو کار اتصال کوتاهه همونو میگم) بعلاوه ترانزیستورهای لیلی و مجنون ( همون ترانزیستورهای درایور مسفت که smd هستن) در 30 درصد موارد ترانزیستورها 20 درصد هم هرزگرد.
البته دوستان مستحضرید این درصدها از روی منابع اداره کل امار جهانی دریافت نشده . این بنده حقیر هویه بدست درش آوردم که فقط در کمال خضوع میخوام هر چی بلدم به برادرهای عزیزم بگم. (نمیدونم چرا یاد استاد غرال افتادم با اون بیان شیوایش انشاالله هر کجا هست خدا عمر با عزت بهش بده.)
در کل اگه میخواین اون پاور یه مدت بازم کار بده اینها رو عوض کنین که در کل قیمتی نداره ولی خیالت جمع میشه .
توی مدلهای اینسلیکون خازن های پلی استر رو هم عوض کنین .
سیلیکون و پد نارسانا هم فراموش نشه.
لحیم رو هم با هویه مناسبش بگیرید که هر دو طرف برد رو بگیره اونجا هم آمپر بالاست هم حرارت.
مخلص همه دوستان هستم.