دوست عزیز لطف کنید وقتی در مورد چیزی به نتیجه میرسید تو بخشی که سوال فرمودید نحوه تعمیر و نتیجه رو بگین تا تجربه ای باشه برای سایر دوستان. در مورد سایر بردها هم میتونید به همون صورت چک کنید اگه سوالی پیش اومد بگین تا راهنمایی کنیم.اینجا همه تعمیرکارند ولی تجربه ها فرق میکنه و به کمک هم نیاز داریم
ایراد اصلی از خازنها بود من خازنها رو وقتی عوض کردم بعدش از پشت برد مثبت و منفی خازنها رو با قسمت تست بازر اهم متر تست کردم بوق ممتد داشت و می گفتم شورتی برطرف نشده و تغذیه cpu شورت است بعدا که وصل کردم با دیباگر تست کنم سیستم کارکرد
در اصل ایراد مربوط به همون خازنها مربوط بوده که من بعد از تعویض یه بار مادربرد را پاور کردم و تصویر نداد ولی دفعه بعد بوق زد و بالا اومد
و اما یه سوال در اینمورد دارم وقنی با همون تست بازر خازنها را روی برد تست می کنیم و بوق ممتد داریم آیا این نشانگر شورتی در اون قسمت مدار نیست؟
اگر هست چرا این مادربرد با داشتن شورتی بالا اومد و جواب داد؟ یا بازم ایراد دارد یا روش تست من نادرست است؟
خیلی ممنون میشم که در این مورد توضیح دهید چون این روش را یه استاد یک آموزشگاهی در تهران به کارآموزانش یاد میداد و من احساس می کنم که نادرست باشد؟؟؟
حتی می گفت اگر یک یا چند تا از خازنهای smd ریز روی چیپهای N.B و S.B با همین روش گفته شده بوق ممتد داشته باشند دلیل بر شورت بودن یا اتصالی در پایه های چیپ و یا دلیل بر خرابی همان چیپ است
در حالیکه من مادربردهای نو را نیز تست کردم در حالیکه روی یک یا چند خازن همین بوق ممتد را داریم
و حنی همین استاد اون آموزشگاه که از غرور می ترکید همون قطعه سلف rtc که بالا شکلشو قرار دادم دیود معرفی کرد و گفت که خطش پاک شده
ممنون میشم نظر شما را در این مورد بدونم چون این نظریه تست شورتی این استاد ، کلی الافم کرده بخصوص در مورد همین مادربرد
باز هم خیلی از لطفتون ممنونم