آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

alireza_90

کاربر
2013-06-19
4
2
سلام خسته نباشید
من یه تلفن قدیمی ITMC دارم هفته پیش اشتباهی زدمش توی پریز برق و گوشی رو برداشتم. حالا دستگاه رو که باز کردم توی مدار اصلی تلفن چیزی معلوم نیست اما مدار شماره گیرش که دکمه ای هست دو تا مقاومت سوخته و سیاه شده و قابل تشخیص نیست. بقیه قطعه هاش هم مشخص نیست سالمه یا نه.
لطفا راهنماییم کنید ممنون

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Khalili

alireza_90

کاربر
2013-06-19
4
2
سلام خسته نباشید
من یه تلفن قدیمی ITMC دارم هفته پیش اشتباهی زدمش توی پریز برق و گوشی رو برداشتم. حالا دستگاه رو که باز کردم توی مدار اصلی تلفن چیزی معلوم نیست اما مدار شماره گیرش که دکمه ای هست دو تا مقاومت سوخته و سیاه شده و قابل تشخیص نیست. بقیه قطعه هاش هم مشخص نیست سالمه یا نه.
لطفا راهنماییم کنید ممنون

کسی نیست جواب منو بده؟!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Khalili

masood789

کاربر
2012-02-09
251
621
منظورتون از itmc کدوم مدل هست ? شیراز ? گوشی بقل میخوره ?
بوبین و دهنی تلفن رو باید عوض کنید . ترانزیستور های شماره گیر احتمال زیاد سوخته . مقاومت ها رو هم باید عکس بذارید با مدل یکسان تطابق داده بشه و اعلام بشه .

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
لطفا عکسی از مدل وبرد تلفن بذارید تا دوستان دقیق راهنمایی کنند چون این تلفن چند مدل هست توصیه همکار گرامی که برای تمام مدل های برق خورده صادق است را انجام دهید بوبین ودهنی حتما میسوزه ومشخص نیست تعویض ونتیجه را اعلام کنید موفق باشید
کسی نیست جواب منو بده؟!

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
بیشتر بررسی کنید باز قطعات سوخته دارید مقاومتهای کم اهم وزنر و8552و8080 را تست کنید
با سلام من یک تلفن میکروتل برق خورده دارم که مقاومتهای 1k5 و یکی از ترانسیتور ها ترکیده بود ترانزیستور a92را عوض کردم الان زنگ می زنه شماره می افته وقتی گوشی را برمی داری قطع میشه صدا نمیره و نمییاد مشکل از کجاست خواهش می کنم کمک کنید

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
کلید هوک را تعویض کنید سپس مدار را به لحاظ رطوبت بررسی کنید وبا تینر شستشو وهیتر بگیرید ونتیجه را اعلام کنید موفق باشید
سلام دوستان
تلفن tip tel بعد از چند ثانیه و حداکثر یه دقیقه خودش به طور خودکار میره ایفون و چخ چخ میکنه.
بعدش صدای زنگ تلفن خیلی کم شده و برای 3 ثانیه زنگ میخوره و بعد از یه ثانیه دوباره به مدت 3 ثانیه زنگ میخوره و همین حلقه تکرار ادامه پیدا میکنه.
با تشکر

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
پاسخ : Re: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

مدار تغذیه رگولاتور وخازن های صافی را چک کنید
با سلام خدمت دوستان. من یک دستگاه تلفن پاناسونیک مدل
kx-tg2360jxsدارم که که وقتی آداپتور وصل میشه چراغهای روی بیس مرتبا خاموش وروشن میشه وظاهرا ارور 1 زده .از دوستان خواهشمندم راهنمایی بفرمایند .متشکرم

ميلادي

کاربر vip
کاربر
2013-05-04
151
322
پاسخ : Re: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

مدار تغذیه رگولاتور وخازن های صافی را چک کنید

با سلام خدمت جناب خليلي عزيز با تشكر از راهنمايي هاي مفيد و گوهر بار شما
چند وقتي كه به انجمن تعمير تلفن سر نميزديد تمام سوالهاي ما بي جواب بود لطفا با راهنمايي هاي خوبتون ما رو تنها نگذاريد

amirdelta

کاربر
2009-06-19
14
26
سلام تلفن میکروتل دارم همش میره روی آیفون//قطع کن هم عوض شده تورو خدا راهنمایی کنید

بالا