با سلام و احترام
تلفن رومیزی صاایران(CA-72CID) برا تعمیر اومده که تعدادی از شماره ها اشتباه میزنه.مثلا کلید های 1و2 هر دوتا 1 میزنه.
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
با سلام و احترام
تلفن رومیزی صاایران(CA-72CID) برا تعمیر اومده که تعدادی از شماره ها اشتباه میزنه.مثلا کلید های 1و2 هر دوتا 1 میزنه.
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
دوست عزیز در این مشکل امکان خرابی ترانزیستورهای مدار شماره گیر و ایسی شماره گیر وجود دارد تمام ترانزیستورهای شماره گیر و ایسی شماره گیر را تست کنید
و صفحه ماتریسی و کابل فلت شماره گیر را از نظر خرابی و قطعی خطوط مسی چک کنید و صفحه گرافیتی شماره گیر را اگر توانستید تعویض و یا با قطره گرافیت مایع
گرافیت های ان را احیا کنید
دوست عزیز در این مشکل امکان خرابی ترانزیستورهای مدار شماره گیر و ایسی شماره گیر وجود دارد تمام ترانزیستورهای شماره گیر و ایسی شماره گیر را تست کنید
و صفحه ماتریسی و کابل فلت شماره گیر را از نظر خرابی و قطعی خطوط مسی چک کنید و صفحه گرافیتی شماره گیر را اگر توانستید تعویض و یا با قطره گرافیت مایع
گرافیت های ان را احیا کنید
سلام به همکارای عزیز .اموزش تعویض ال سی دی تلفن همراه با عکس یا فیلم میخوام اخه 1بار فلت قطع کردم دیگه نتونستم وصل کنم .ممنون میشم اگه اموزش به صورت عکس یا فیلم باشه با توضیحات .
سلام خسته نباشيد
يه گوشي به شماره مدلKX-T025LMID دارم
وقتي زنگ مي خوره فقط يك بار زنگ ميزند و بعد روي آيفون ميرود
بقيه قسمت ها مشكلي نداره
لطفا راهنمايي كنيد با تشكر
سلام خسته نباشيد
يه گوشي به شماره مدلKX-T025LMID دارم
وقتي زنگ مي خوره فقط يك بار زنگ ميزند و بعد روي آيفون ميرود
بقيه قسمت ها مشكلي نداره
لطفا راهنمايي كنيد با تشكر
سلام دوستان تنظیمات تلفن siemens gifaset s675دستکاری شده و پیام base1 روی گوشی بیسیم نمیش داده میشه دوستان اگه اطلاعات دارن دریغ نکنن / با تشکر /عکس این تلفن میتونید ببینید.
سلام دوستان تنظیمات تلفن siemens gifaset s675دستکاری شده و پیام base1 روی گوشی بیسیم نمیش داده میشه دوستان اگه اطلاعات دارن دریغ نکنن / با تشکر /عکس این تلفن میتونید ببینید.مشاهده فایلپیوست 67650مشاهده فایلپیوست 67651