با سلام و تبريك سال نو ابتدا دو vdr ورودي رو تست و بعد ترانزيستور خط از لحاظ سلامت چك شوند موفق باشيبا سلام
تلفن پاناسونيك مدل kx-tg2360jxs قسمت لاين آن به برق زده شده است از اساتيد خواهش مي كنم راهنمايي كنيد ممكن است چه قطعاتي سوخته باشد.
ممنون
سلام و عید شما هم مبارکبا سلام و تبريك سال نو ابتدا دو vdr ورودي رو تست و بعد ترانزيستور خط از لحاظ سلامت چك شوند موفق باشي
با سلام :سلام و عید شما هم مبارک
ممنون دوست عزیز من متوجه نشدم این vdr چی هست در ورودی دو قطعه هست بنام sa 101 و sa102 که نمیدونم چی هست و چطوری چک میشه و اگه نقشه اش رو داری ممنون می شم شماره ترانزیستور رو و اینکه مثبت یا منفی هست رو بگی با تشکر منتظرم.
با سلام دوست من ترانزيستور خط كه مثبت هست رو چك كن كه شماره فني اون معمولا در پاناسونيك ها a1772يا a1625يا a1626 ميباشدبا تشکر از استاد ارجمند جناب آقای رجبی و تشکر از توضیح کاملشون
در این تلفن به شکل نارنجی هست و به شکل فیوز عمل کرده و سو خته بود که من با یک سیم دوباره اتصال برقرار کردم دو مقاومت فیوزی l101 و l102 هم سالم بودندولی کما کان بوق نیست بعد از پل دیود الان من 49 ولت حالت عادی را دارم ممنون می شوم راهنمایی کنید که این ترانزیستور کجاست.
ممنون
ممنون از حسن توجه شما دوست عزيزبا سلام دوست من ترانزيستور خط كه مثبت هست رو چك كن كه شماره فني اون معمولا در پاناسونيك ها a1772يا a1625يا a1626 ميباشد
با سلام دوست من اگه مطمئني كه مثبت هست ميتوني بجاي اون از a1625 استفاده كنيممنون از حسن توجه شما دوست عزيز
دوست عزيز اين شماره ترانزيستور در برد نبود ولي قسمت مثبت پل ديود به يك ترانزيستور با شماره a828l وصل مي شود اگر منظور اين ترانزيستور هست از چه ترانزيستور جايگزين مي توانم استفاده كنم.
ممنون