آی پی امداد
abtahi

مشورت در مورد خرید اسیلوسکوپ هانتک یا ریگول !

Omid2022

کاربر
2022-04-28
25
16
درود بر شما //دوست گارمی اگر واسه کار تعمیرات میخواهید بخرید اسکوپ انالوگ هم به خوبی جواب میده /انالوگ مارک لیدر /کنوود و یا صا ایران ...البته صا ایران همون کنوود هستش که توسط شرکت صا ایران به کنوود سفارش داده شده و هیچ فرقی با کنوود نداره
سلام ،

مدل دقیق ؟

ممنونم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: bardia.t

bardia.t

مدیریت بازارچه
مدیر تالار
2009-07-15
4,936
26,226
سلام ،

مدل دقیق ؟

ممنونم.

درود بر شما //صاایران 8203 دقیقا همون کنوود هستش تنها تفاوتش فقط و فقط نوشته مارکش هست و مدلش که توی کنوود 4025 هستش وگرنه هیچ فرقی با هم ندارن /کیفیت هم خیلی عالی هست برعکس اسکوپ های دیجیتال که هنگی و نویز دارن این مدلها خیلی دقیق و عالی هستن .منتها تنها بدی اسکوپ انالوگ این هستش که یکم بزرگه و جا زیاد میخواد وگرنه به مراتب از دیجیتال بهتره /

Fensi

کاربر
2022-08-20
3
3
با سلام و احترام و عرض ادب ،

دوستان قصد خرید اسیلوسکوپ را دارم ولی در انتخاب یکی از دو مدل اسیلوسکوپ های زیر موندم !

دو مدل زیر رو دیدم خیلی از دوستان پیشنهاد دادن البته بعضی از دوستان هم میگفتن هانتک کلا جالب نیست و خطا داره !

۱.اسیلوسکوپ ریگول مدل DS-1102Z-E

۲.اسیلوسکوپ هانتک مدل Hantek DSO2D10

نظر شما دوستان گرامی و عزیز در مورد دو مدل اسیلوسکوپ بالا چیست و کدام مدل را سفارش بدهم؟

ممنونم.
خودم تجربه ای در استفاده از این دو برند ندارم اما یکی از اساتیدی که قبولش دارم ۲۰ سال تجربه داره طراحی و کارهای صنعتی داره برای خودش ریگول ۱۱۰۲ze خریده بود

elektronic

کاربر vip
vip
کاربر
2007-04-06
27
20
با سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید گرامی
من قصد خرید اسیلوسکپ دیجیتال دارم
بین ریگول و هانتک مردد هستم
میشه لطفا راهنمایی کنید
ممنون

sync

کاربر vip
vip
کاربر
2007-12-02
185
526
بانه
با سلام و احترام و عرض ادب ،

دوستان قصد خرید اسیلوسکوپ را دارم ولی در انتخاب یکی از دو مدل اسیلوسکوپ های زیر موندم !

دو مدل زیر رو دیدم خیلی از دوستان پیشنهاد دادن البته بعضی از دوستان هم میگفتن هانتک کلا جالب نیست و خطا داره !

۱.اسیلوسکوپ ریگول مدل DS-1102Z-E

۲.اسیلوسکوپ هانتک مدل Hantek DSO2D10

نظر شما دوستان گرامی و عزیز در مورد دو مدل اسیلوسکوپ بالا چیست و کدام مدل را سفارش بدهم؟

ممنونم.
سلام وقت بخیر من خودم هانتک مدل 2D15 دارم ازش راضیم هیچ مشکلی نداره نه مشکل نرم افزار نه سخت افزاری نسبت به قیمتش خیلی خوبه.
بنظر من مارک خوبیه

elektronic

کاربر vip
vip
کاربر
2007-04-06
27
20
بسیار ممنون که تجربیات خودتون رو در اختیار من قرار دادین
از دوستان عزیز و اساتید محترم کسی تجربه استفاده از این دو برند رو همزمان داشته ؟

بالا