کاملاصحیح ومنطقی میفرمایید
امروزرفتموویکتور97روخریدم نه اینکه بگم ازدک330بدم میومدولی یجورایی میخواستم بااین مولتی مترمعروف هم کارکرده باشم الان که یکم باهاش کارکردم میبینم که تاحدودزیادی بهترازدک330هست(بیشترازلحاظ نوربک لایت وخازن سنج رنج بالاتروسریع تر،تست دیودهای باولتاژشکست ویابایاس بالاتراز1ولت مانندزنرهاوال ای دی ها،صدای بازرقوی تر(یهویی بگوهمه چیش دیگه!)) مگراینکه دردرازمدت مثلابعدازچندماه کاراییش پایین بیادکه بعیدمی دونم!درموردرطوبت هم که تودفترچه هردوتاشون نوشته بایددرزیررطوبت80درصدباشن! حالا درعمل کدومشون حساس تره به رطوبت،نمی دونم!فقط تودفترچه دک نوشته دمازیر50ولی دفترچه ویکتورنوشته زیر40که تواین موردهم فکرکنم فقط یه تفاوت عددیه وفرقی باهم نداشته باشن!مثلاامپرمتردک330زده بودنهایتا10امپرولی من باتعویض فیوزتا20امپرهم واسه لحظه ی کوتاه اندازه گیری کردم وبنده خداچیزیش هم نشد!
حالایه سوالی که برام پیش اومده اینه که:این مولتی مترهایی که یه نوارمدرج درقسمت پایین یاشایدم بالای ال سی دیشون هست که ظاهراقرارکاره مولتی مترعقربه ایی روشبیه سازی کنه،چقدراین نوارکارایی داره؟چون من واسه ولتاژها وجریان های لحظه ایی وریپلی مجبورم که ازمولتی مترعقربه ایی استفاده کنم.باسپاس
سلام داداش شرمنده حواسم نبود و وقت نشد که عکس برات بزارم شرمنده ام:dread::rose:
فدات آره ویکتور عالیه!!!
ی چیزی رو از قلم انداختی اینکه اگر حواست پرت باشه و رنج اهمتر روی مقاومت باشه و شما برق به دستگاه بزنی به جای مقاومت خود دستگاه 3 تا بوق هشدار میزنه
و دستگاه هیچ آسیبی نبینه و همچنین بعد چند دقیقه که اهمتر روشن باشه اهمتر 3 بوق هشدار میزنه و اگه استفاده ای نشه اهمتر پس از یک بوق ممتدخاموش میشه
خازن سنج هم خریدی؟؟؟
خازن سنجش که واقعا عالیه
و من سوال دوم شمارو متوجه نشدم با عکس نشانم بدهید