آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشابه ای سی HT7A6322

H.kanbary

کاربر
2022-09-17
64
62
مهندس سلام دوباره این ای سی برا تغذیه هود اگه ای سی گیرم نیومد از آداپتور چند ولت و چند آمپر میتوان استفاده کرد برد سه خروجی آره ۱-ال ای دی ۱۲ ولت است 2-موتور هود که یکی پینش مستقیم وصله به ورودیAC ۳-دیسپلی که از خروجی رگلاتور ۵ ولت میگیره
img_۲۰۲۲۰۹۱۷_۱۷۰۸۱۷_af6m.jpg

H.kanbary

کاربر
2022-09-17
64
62
مهندس عزیز خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید منتظر پاسخ شما هستم

angelika

کاربر
2025-04-02
1
0
همدان
باعرض سلام
دوستان عزیز دنبال مشابه ای سی ht7a6322بودم با راهنمایی شما وایپر 12رونصب کردم ولی دستگاه بعداز چند دقیقه اتصال کرد سوخت ممنون میشم راهنمایی کنید

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
558
676
کوهبنان کرمان
باعرض سلام
دوستان عزیز دنبال مشابه ای سی ht7a6322بودم با راهنمایی شما وایپر 12رونصب کردم ولی دستگاه بعداز چند دقیقه اتصال کرد سوخت ممنون میشم راهنمایی کنید
درود. یعنی چند دقیقه کار کرد؟ پس این احتمال هست که دقیقا مشابه باشه و علت دیگه ای باعث سوختن ایسی میشه. چراکه ایسی اولیه هم سوخته پس ممکنه یه دلیل دیگه هست ایسیها رو میسوزونه و حتی خود ایسی شم گیر بیارید ممکنه بسوزونه. متاسفانه عکستون باز نمیشه برام

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,077
1,900
باعرض سلام

سلام
راهنمایی همکاران درست بوده؛ Viper12 جایگزین این آیسی هست؛ البته باید به وات خروجی پاور هم دقت کرد. آیسی HT7A6322 در دو نوع 12W و 20W موجود هست و اگر بخواهیم جایگزین دقیقتری که از نظر وات هم همخوانی داشته باشه استفاده کنیم؛ بهتره از Viper22A استفاده کنید.
اگر مشکل شما به وات آیسی Viper12 بر نگرده؛ باید سوال کرد؛ آیا خازن حدود 10uF متصل به پایه‌ی VCC رو تعویض کردید؟ یکی از عوامل اصلی در سوختن این آیسی‌ها، بهم خوردن ظرفیت این خازن هست.
ضمن اینکه بهتره از Viper22A به دلیل فوق استفاده کنید؛ اگر خازن رو تعویض نکردید؛ این کار رو انجام داده و نتیجه رو گزارش بفرمایید.

بالا