آی پی امداد
abtahi

مدار فلزیاب با عمق کاوش 7 متر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mmlove2007

Banned
2008-03-09
176
444
براي افزايش كارايي ماينر ما به يك برنامه نويس عالي نيازمنديم كه بتواند برنامه mega8 را از اول بنويسد و اگر كسي توانست فايل هگز را هم هم mega8 ,mega16 را diasamble كند كه بهتر است آنرا در سايت قرار دهد .
چون اجراي فرمان جستجو و تفكيك با mega8 مي باشد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d.rmardin

fery

کاربر
2006-11-16
237
1,066
iran
fery11.blogfa.com
mmlove

سلام دوست گرامی این مدار فلزیاب delta puls است این مدار را من دارم و تجربه و تجربیات همکاران

عزیزم که بعد از ساخت 750 عدد فلزیاب که با سیستم پالس کار میکند miner-4 بهترین کیفیت و بهترین

طراحی را دارد ولی delta puls این توانایی را ندارد miner-4 درصد نمک خاک را جداگانه میزند

اما delta puls این توانایی را ندارد و مهمترین آن قدرت نفوذ در زمین delta puls برای پیدا کردن

اجسام بر روی خاک و در زیر ماسه های کنار ساحل است نه در زمین .اگر شما یک الکترونیک کار حرفه ای

باشید خیلی زود متوجه میشوید که ic های miner-4 همه از نوع نظامی هستند و نمیتوان دستگاه پالسی دیگر

را با آن مقایسه کرد.

دوست عزیز delta puls را 2 سال پیش نقشه اش را خریداری کردم و امتحان آن در گروه طلوع جویندگان

اسیا گرفته شد.

موفق باشید......

fery

کاربر
2006-11-16
237
1,066
iran
fery11.blogfa.com
mmlove

سلام دوست عزیز mmlove عزیز نقشه این ردیاب کاملا انحصاری شرکت است و نمیتوانم آن را به شما بدهم

ردیاب من از هیچ مدار الکترونیکی استفاده نشده است و یک سیستم کاملا ابتکاری است.و مشابه امریکایی ان هم هست البته نه در ایران.

موفق باشید:):):)

mmlove2007

Banned
2008-03-09
176
444
سلام خدمت همه دوستان
آقا فرهاد همانطور كه شما در مورد deltapulse صحبت كردين دستگاه miner هم داراي ايراداتي ميباشد.
1-اين دستگاه يك سكه 25توماني را از فاصله 20 سانتي ميزند اما delta از فاصله 50 سانتي
2-ماينر به طلا هيچ گونه حساسيتي ندارد اما دلتا حساسيت بيشترش به طلا مي باشد
3-فايل هگز اصلي ماينر 80$ مي باشد و اين فايلي كه در سايتش است دمو مي باشد.و فقط جنبه تبليغاتي محصول رادارد.
4-فايل اصلي ماينر يك فلز 50*50 را نهايتا در 220سانتي در هوا پيدا ميكند.اما دلتا اينجور نيست و تفكيكش را هم همانطور كه در سايتش زده فلزات قابل مغناتيسي را از غير مغناطيسي جدا ميكند .و از تفيكش در مورد طلا و نقره و ....چيزي نگفته .
خواص دلتا delta
1-داراي ولوم پاور برا ثابت نگه داشتن پالس خروجي
2- داراي ولو سنس جهت تنظيم دقيق فركانس خروجي
3-داراي ولوم سيگنال جهت تنظيم با انوام خاك و شوره زار
4-داراي گين براي تنظيم دقيق دستگاه
5-داراي دكمه تون جهت بالانس زمين با دستگاه
Metal.gif

4-

mmlove2007

Banned
2008-03-09
176
444
آقا فرهاد اگر نقشه هاي minediver4,3 را دارين در سايت قرار دهيد چون اين دو تا مدار گنج ياب هستند و از ماينر بهترتر مي باشند.

fery

کاربر
2006-11-16
237
1,066
iran
fery11.blogfa.com
سلام

mmlove عزیز این چیز که شما میگویید غیر ممکن است و miner-4 را با اطمینان کامل من میدانم که برنامه آن کامل است و این برنامه که میگید 80 $ است وجود ندارد احتمالا اطلاعات غ به شما داده اند

من با norman که طراح ان است صحبت کردم و همچین چیزی که میگویید نیست

delta puls یک پروزه سرگرم کننده است .برای آنان که اساس کار فلزیاب را نمیدانند در کل ما مشکلی که با هم نداریم.تجربیات خودمان را میخوایم در اختیار همکاران عزیز قرار دهیم.

موفق باشید.....

fery

کاربر
2006-11-16
237
1,066
iran
fery11.blogfa.com
miner-4

دوستان اگر miner-4 را ساختید و با نوشته مقابل برخوردید نگران نشوید

1: اول چک کنید که پالس لحظه ای است یا دایم اگر دائم بود ic mega8 خراب است

2: کویل استاندارد شما باید از سیم روکشدار LIYY 0.5 شیلد استفاده کنید

3:اهم شما باید دقیق باشد از 1.8 اهم تا 2.2 اهم ویا 2.5 اهم.

اگر اهمتان دقیق باشد دستگاه کامل بالا میاید.

موفق باشید........

پیوست‌ها

mmlove2007

Banned
2008-03-09
176
444
دوست عزيز من طي مذاكراتي كه با مدير شركت جوينده پالسpulsdetector را داشتم به من اين موارد را گفت و حتي بيان كرد
كه مدارات minediver1-2-3-4 ما بهترين كارايي را داند باعلت بيان كرده بود
1-داشتن ولوم dely جهت تنظيم خاك
2-power جهت افزايش قدرت طول پالس خروجي
3-gain جهت تنظيم دقيق خاك
4-discriminator جهت تفكيك دقيق فلزات
5-و دكمه zero جهت بالانس زمين

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا