آی پی امداد
abtahi

مدار فلزیاب با عمق کاوش 7 متر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

safye

کاربر
2008-11-01
431
1,865
34
ساري
ببخشيد اگه كسي يه كويل خوب ساخته كه خودش جواب گرفته به مام بده...با امار كاملش.......................همه وسايلش به جز يه ايسي ads رو گرفتم .......از فردا كار ساخت شروع ميشه......

golstan

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2007-03-03
118
318
سلام اقای
mmlove
دوست گرامی اگر ممکن ترجمه انگلیسی ماینر را قرار دهید:)

golstan

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2007-03-03
118
318
:rolleyes:دوستان مشکل دستگاه من از فیوز بیت ها بود

mmlove2007

Banned
2008-03-09
176
444
اینم متن کامل ترجمه شده ساخت کویل برای تمام دستگاههای آلمانی

ساخت را حلقه بزنيد

جدا بكنيد1-

[|​
tketedsluP|كننده] به ساختمان سيم پيچ عموماً هيچ ملزومات مخصوص تقديم مىكند.

هر مارپيچىشكل شدنى است.

همه حلقه بزنيد بيد وصف‌شده اينجا براى هر كاربرد پروژه.

شما تمام سيم‌پيچ‌ها را و ادامه داشتن استفاده هر استفاده مىتوانيد استفاده بكنيد، بدون پيرايش يا مدار [دوباره مانده‌گيرى.]

پروژه‌ها سيم‌پيچ‌ها را وصف‌شده‌اند در جلو:

كويل استاندارد 280 ميلىمتر

كويل استاندارد 500 ميلىمتر

به جستجو 100 ميلىمتر بدهيد150- ميلىمتر (
eloheroB) سيم پيچ 50 ميلىمتر قطر و 500 ميلىمتر كشور آر-elupslett ستون‌هاى بيلى سيم پيچ تكنولوژى سيم پيچ حلقه‌اى

مقاومت جريان مستقيم سيم پيچ حدود 5/2 اهم بايد باشد به 5/3 اهم هميشه باشند. اين محتمل يك سند حلقه‌اى آسان بودن [به طور |
bssemhcan|] است. براى اين ارزشها بلند شدن‌ها متكى به جريان سيم‌پيچى اوليه پروژه يك ميانگين [4 tuoba A] به [12 a.] جريانات مارپيچى با سيم‌هاى ديگر و براى مقاومت‌ها هستند آغشته‌شده تا بعداً. اين درايه (dnatsrediwtlahcsniE) است((TBGI)، نيم‌رساناى اكسيد فلزى) و مقاومت داخلى منبع ولتاژ(مجموعه) نه در برداشت.

در خط ميدان تاريخ خوش‌نما بالاى (
sliocriA) يك كشف كردن با در نظر گرفت افزايش در اندازه براى همان نيرو را قرقره بپيچد و رسيدن ميدان را افزايش مىدهد سيم‌پيچ‌ها را سطح يك رديف بكند توزيع بكند. اين اثر اهداف گرم باشد؟؟ رتيكولوم اندوپلاسميك هميشه يك اختلال اندازه‌پذير ميدان ثانوى كه توليد مىكند. اما ما هستند همچنين ميكرواهداف ممكن را مىخواهيم نه ناديده گرفت.

اگر ما دوره خط ميدان براى يك سيم‌پيچ مضاعف، آينده از همان جريان در از ميان جارى است، ما يك جمع خواهيم ديد. بنابراين من در كويل استاندارد هر دو وصل‌شده. سيم پيچ از دو سيم‌پيچ از همان جريان تشكيل مىشود در همان مسير بگذرد.

ما در عكس چپ را مىبينيم به دو سيم‌پيچ نشان بدهد. يك سيم پيچ يك قطر داخلى 260 ميلىمتر دارد و 120 ميلىمتر ديگر. سيم پيچ خارجى 35 سيم‌پيچ دارد و پيچاندن‌هاى سيم پيچ داخلى 25 را دارد. سيم‌پيچ‌ها با قلع را مجزا هستند و (
YiL) مسى 14 در 0: 15 و يك سطح مقطع 25/0 ميلىمتر مربع پيچانده. قائم، ما سيم‌پيچ‌ها را مىبينيم متناسب در يك 280 ميلىمتر مارپيچىشكل. دو سيم‌پيچ در جهت مارپيچى را سيم‌كشىشده‌اند. سيم پيچ درونى مجبور مىكند يك 120 درجه طراحى بكنند. با اين طراحى مىكند، ما مجبور مىكنيم مناطق ميدان قوى موضوعات احساسى را يك رديف بكند و تراكم خط ميدان ضعيف‌تر. اثر قراردهى جالب توجه است. شخص كوچكتر از قبيل حلقه‌ها را اعتراض مىكند قرارداده‌شده است اهداف بزرگ فقط چطور در عمق. (fualrevnotlangiS) آنجا روى مقام و اندازه پيدا كردن به وسيله چگالى ميدان متفاوت پس از مقدارى تمرين اطلاعيه. يك مفعول كوچكتر در ميان يك تمركز سيم پيچ بلند بنابراين با حركت به لبه سيم‌پيچ‌هاى بيرون كاهش‌ها و سپس دوباره طلوع مىكند براى اينكه بنابراين ما به سيم پيچ بيرونى مىتوانيم برسيم. اهداف با اندازه متوسط با تمركز مشابه ديگر. اهداف را اندازه بگيريد [1 spiTa] را توليد بكند::

safye

کاربر
2008-11-01
431
1,865
34
ساري
سلام بچه ها ...مدار فزياب wiresk 900 رو كسي نداره...دستگام خرابه ميخوام درستش كنم؟

safye

کاربر
2008-11-01
431
1,865
34
ساري
سلام بچه ها ...مدار فزياب wiresk 900 رو كسي نداره...دستگام خرابه ميخوام درستش كنم؟

mmlove2007

Banned
2008-03-09
176
444
خبر مهم در مورد دستگاههای شرکت pulsdetector

باسلام خدمت تمامی دوستان

خبری که امروز من بامشاوره با یکی از تولید کنندگان فلزیاب به من رسید این بود که این شرکت مدارتش به طلا حساسیتی کمی دارد و یا اصلا ندارد و همچنین ما برروی کار روی یکی از مدارات این شرکت این موضوع رو پیداکردیم این بود که اگر کسی برنامه نویسی میکرو را بلد باشد می تواند این مشکل را حل کند و میکرو را طوری برنامه ریزی کند که فقط به طلا و نقره حساسیت نشان دهد و من تعدادی از دوستان این کار رو روی یکی از مدارات این شرکت انجام دادیم و به این نتیجه رسیدیم و با کمی دستکاری بر روی فایل هگز آن توانستیم دستگاه را طوری تنظیم نمائیم که فقط به طلا حساسیت نشان دهد و شرکت پروتون الکترونیک جدیدن یک دستگاه سوئیچر طراحی کرده که داخل این سوئیچر از 3 عدد ایسی مگا 8 استفاده شده و این مدار را بانم های سیرسیوس 2008 - پروسپکتر و دیگر این دستگاها که داخل آن این سوئیچر وجود دارد را به قیمت های بیش از 8 ملیون میفروشد و این دستگاهها در ایران هم موجود میباشد .
حال نکته اساسی اینجاست که اسم این سوئیچر را piu قرار داده و داخل مدارات به جای ic2 یا همان mega8 استفاده میکند و بقیه مداراتش را جهت تبلیغات این دو دستگاه فلزیاب قرار داده ولی اگر از دوستان کسی بتواند یک سوئیچر درست کند که بتواند 3 عدد مگا 8 را به جای ic2 قرار دهد و و ان را بتوان در منوی دستگاه تعریف کند یعنی مگا32 می توان این مشکل را حل کرد و یک دستگاه عالی درست کرد و طوری میکرو را تنظیم نمود که هر ایسی به فرکانس یک نوع فلز حساسیت نشان دهد اگر کسی بتواند فایل های هگز را به اسمبلی تبدیل کند کا با این مدار راحت می شود و به راحتی می توان آنرا به یک مدار قدرتمند 7 متری تبدیل کند

من شخصا این کار را انجام دادم و به نتیجه هم رسیدم و فقط مشکل من در طراحی piu است از دوستان خواهش میکنم موضوع را پیگیری کنند تا بتوانیم این دستگاه را به یک دستگاه عالی تبدیل کنیم ..
فقط ما به یک برنامه نویس میکرو حرفه ای نیاز داریم که این کار را بکند من بعدا تصاویر بدست آمده از تغیرات در میکرو را برای شما در سایت قرار میدهم .
باتشکر فراوان محسن

mmlove2007

Banned
2008-03-09
176
444
اینم چند تا عکس از این مدار
یک نمونه سوئیچر برای مداری که روی آن کارمیکردیم
attachment.php

در این شکل این مدار با مدار اصلی موازی میشود و اطلاعات را از برد اصلی میگرفت و روی نمایشگر گرافیکی 128*64 بصورت خطی و ضربانی نشان میداد

attachment.php

در این مدار هردو برد نشان داده شده است ولی در مورد طریفه نصب آن چیزی گفته نشده بود و اصل قضیه این دو مدار اینست که دوستی که این دو مدار را ساخته بود و در سایت عکس آن را گذاشته بود به علت تعویض شغل فعلا 6 ماه است که به سایت سری نزده حال من هرسه فایل هگز را دارم یعنی gold-all metal - iron اگر کسی بتواند این مداررا طراحی کند و در سایت قرار دهد من هر سه فایل هگز به کار رفته در این مدار را در سایت می گذارم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا