آی پی امداد
abtahi

مدار تفکیک در فلزیاب های پالسی pi

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,164
74,227
49
ایران
درود دوستان کسی مدار تفکیک برای فلزیابهای پالسی را میتونه اینجا قرار بده ؟
سلام
فلزیاب های پالسی تقریبا تفکیک ندارن
روی پالس استار برد تفکیک بود فقط برای خودش طراحی شده نمیشه برای دستگاه دیگه استفاده کرد
برد بالایی که با پین هدر بهش می خوره .
1743478673727.png

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hmx

ایلیا۹۱

VIP+ افتخاری
کاربر
2021-10-16
581
368
فلزیاب tl12000 تا حدودی دارد اما بعضیدفلزیابهایی هم هستند که برای الومنیم خیلی خوب میزنن اما برای مس و طلا اصلا نمی زنن اما در تئوری میگن که امکان تفکیک برای فلزیابهای پالسی دردحالتدخوب ۸۰ درصد میشه اعتماد کرد

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,164
74,227
49
ایران
فلزیاب tl12000 تا حدودی دارد اما بعضیدفلزیابهایی هم هستند که برای الومنیم خیلی خوب میزنن اما برای مس و طلا اصلا نمی زنن اما در تئوری میگن که امکان تفکیک برای فلزیابهای پالسی دردحالتدخوب ۸۰ درصد میشه اعتماد کرد
نمونه بردار tl12000 یدونه است و حتی بصورت خیلی ساده طراحی شده . بردش رو به 4 متر رسوندم با لوپ 45 متاسفانه طلا رو خوب نمی گرفت با تنظیم پتانسیومتر در پایه 4013 یه خورده تفکیک میشه ولی بردش خیلی کم و خطا زیاد میشه . در کل گذاشتمش کنار

ایلیا۹۱

VIP+ افتخاری
کاربر
2021-10-16
581
368
متاسفانه بیشتر فلزیابهای پالسی که من ساخته ام به طلا و مس اصلا جواب نمیدن و هرگز نتونستم بردش را از ۱۲۰ سانت بیشتر کنم به همین حاطر این بار تصمیم گرفته ام دقت عمل بیشتری بخرج بدم و در ضمن تمام طراحیش را خودم انجام میدم و از هیچ نوع مدار موجود کمک نگرفته ام

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,164
74,227
49
ایران
متاسفانه بیشتر فلزیابهای پالسی که من ساخته ام به طلا و مس اصلا جواب نمیدن و هرگز نتونستم بردش را از ۱۲۰ سانت بیشتر کنم به همین حاطر این بار تصمیم گرفته ام دقت عمل بیشتری بخرج بدم و در ضمن تمام طراحیش را خودم انجام میدم و از هیچ نوع مدار موجود کمک نگرفته ام
دستگاه های اصلی کلا داستانشون با دست ساز ها فرق داره
روی پالس استار تجربه کردم .بردش با لوپ 45 نهایتا 4.50 سانت رو سنس کرد
فیبر مسی 40 در 50 رو 215 سانت سنس می کنه
ضمنا بردش زیر خاک بیشتر از محیط کارگاهی بود و عمقش بیشتر شد کم نشد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hmx

FX55

کاربر vip
کاربر
2014-10-18
435
523
ایران
دستگاه های اصلی کلا داستانشون با دست ساز ها فرق داره
روی پالس استار تجربه کردم .بردش با لوپ 45 نهایتا 4.50 سانت رو سنس کرد
فیبر مسی 40 در 50 رو 215 سانت سنس می کنه
ضمنا بردش زیر خاک بیشتر از محیط کارگاهی بود و عمقش بیشتر شد کم نشد .
سلام.

استاد خود پالس استار هم همچین ارقامی را که شما فرمودید مدعی نیست. ضمن اینکه تا جایی که من اطلاع دارم برای عمق زنی پالسی ها در بهترین شرایط سه برابر قطر لوپ عنوان میشه نه بیشتر.

اینکه با لوپ 45 توانستید حدود 5 متر سنس داشته باشید ، پس با لوپ 1 متری چیزی حدود 11 متر میشه سنس داشت.

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,164
74,227
49
ایران
سلام.

استاد خود پالس استار هم همچین ارقامی را که شما فرمودید مدعی نیست. ضمن اینکه تا جایی که من اطلاع دارم برای عمق زنی پالسی ها در بهترین شرایط سه برابر قطر لوپ عنوان میشه نه بیشتر.

اینکه با لوپ 45 توانستید حدود 5 متر سنس داشته باشید ، پس با لوپ 1 متری چیزی حدود 11 متر میشه سنس داشت.
سلام
بله تست گرفتیم همون ارقام شروع به سنس کرد. البته سیم لوپ و شکلش رو تغییر دادم و همچنین برخی آپ امپ ها رو.
توی دفترچه قدیمی همین ارقام حدودا هست برید دانلود کنید متوجه می شوید.
لوپ یک در یک و هنوز تست نکردم ولی طبق گفته خودشون 5.5 متر باید نهایت عمق بده.
لوپ 45 طبق تست 4.5 متر بود.
زیر خاک قوطی پنج کیلویی حلب روغن رو حدود یک متر و نیم سنس کرد برف و گل و لای و مخلوطی از سنگ و خاک بدون خطا

ایلیا۹۱

VIP+ افتخاری
کاربر
2021-10-16
581
368
در اینجا قرار بود هر کسی که مداری در مورد تفکیک میداند ارائه کند متاسفانه موضوع به حاشیه رفته

بالا