آی پی امداد
abtahi

مداراتی برای led های لیزری سفید با 12تا 220 ولت

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
1386٫2٫19
5,028
106,755
با سلاماستاد رجبی چطور میشه این مداری که در این پست قرار دادید رو http://www.irantk.ir/irantk3732/#post62378برای 3 تا 5 ال ای دی هم استفاده کرد؟؟؟با تشکر
با سلام :
به لینک زیر مراجعه و نرم افزار مربوطه را دانلود و برای هر چند عدد ال ای دی { باکس های سوالی را برای تعداد و ولت پر کنید } و با یک کلیک توسط همون نرم افزار محاسبه و از پاسخ دریافتی استفاده کنید .
[hide] پست شماره 104 >> نرم افزار جالب و کاملی برای محاسبه تعداد ال ای دی و مقاومت سری با ان در ولتاژ های مختلف[/hide]
[hide][/hide]
[hide]
http://www.irantk.ir/irantk120/ [/hide]
موفق باشید .

Masoud_Y

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
1386٫3٫9
1,387
7,217
با سلام اقای رجبی
با توجه به اینکه کار با ال ای دی و ساخت پروژه های زیاد و تابلوهای ثابت و روشنایی و... زیاد و گسترده شده لطفا در مورد کاربرد با این مدارات خوب و مفیدی را ارائه دهید ممنونم

badboy25007

کاربر
1389٫7٫15
10
10
پاسخ : 6 led با 220 ولت برق شهر

سلام :
ال اي دي هاي ستوني و رديفي مانند شماره هاي pf6m - 15lwp - 6sc و .....
اين هم مداري براي روشن كردن اين سري از ال اي دي هاي رنگي و سفيد ليزري .
موفق باشيد .

سلام دوستان اين شكل كه يه ضرب دره و بالاش نوشته 200 ميلي آمپر چيه ؟ و ديه اينكه مقدار ديودهاي پل دويد چند هست
مرسي

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
1386٫2٫19
5,028
106,755
پاسخ : 6 led با 220 ولت برق شهر

سلام دوستان اين شكل كه يه ضرب دره و بالاش نوشته 200 ميلي آمپر چيه ؟ و ديه اينكه مقدار ديودهاي پل دويد چند هست
مرسي

با سلام :
علامت × به معنی اینکه تا 200 میلی امپر میتوانید از این مدار جریان بکشید بعبارتی اگر میلی امپرمتر در نقطه |× قرار گیرد مقدار مصرفی شما را نشان خواهد داد که تا 200 میلی امپر مجاز هستید .
دیود پل ها هم شماره های استانداردی دارند که شماره این دیود در متن نقشه اورده شده است RS407 ولی میتونید از 4 عدد دیود 1N4007 که بصورت پل بسته بشه استفاده کنید .
موفق باشید .

mtcfilm

کاربر
1391٫5٫24
2
3
با سلام استاد
سوالی داشتم خدمتتون - من می خوام لامپ های رسیه ای هفت رنگ رو درست کنم باید از چه مداری استفاده بکنم؟
با تشکر

mtcfilm

کاربر
1391٫5٫24
2
3
با سلام استاد
سوالی داشتم خدمتتون - من می خوام لامپ های ریسه ای هفت رنگ رو درست کنم باید از چه مداری استفاده بکنم؟
با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: babae

aliamirali12

کاربر
1391٫5٫27
1
2
با سلام و خسته نباشید من نقشه چندمدار رامی خواستم که پس از ثبت نام و درخواست پاسخ You have reached your download limit. You will be able to download again on 08-18-2012 at 09:48.

را میدهد اگر امکان دانلود نقشه های موجود در انجمن مقدور نیست پس وجود و صحبت در انجمن چه فایده ای دارد لطفا" پاسخ دهید

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
1386٫2٫19
5,028
106,755
با سلام و خسته نباشید من نقشه چندمدار رامی خواستم که پس از ثبت نام و درخواست پاسخ You have reached your download limit. You will be able to download again on 08-18-2012 at 09:48.

را میدهد اگر امکان دانلود نقشه های موجود در انجمن مقدور نیست پس وجود و صحبت در انجمن چه فایده ای دارد لطفا" پاسخ دهید
با سلام :
مهمان عزیز برای استفاده از تمامی امکانات انجمن باید کاربر رسمی سایت شوید .
محدودیت دانلود و دسترسی ... برای هر کاربردر هر 24 ساعت فقط تا 10 فایل ضمیمه میباشد بقیه دانلود هاتون را باید بعد از 24 ساعت دیگه ادامه دهید .
برای اشنایی و اطلاع بیشتر از مقررات و استفاده صحیح از انجمن به تاپیک مقررات مربوطه در صفحه اصلی مراجعه کنید .
موفق باشید .

بالا