nishgon64
کاربر
ترانس ها برای یک فرکانس ثابت تعیین میشند و و طبیعتا تو این رنج از هسته آهنی نمیتونید استفاده کنید چون اشباع میشند
سلام
برای بستن یه ترانس ایزوله با ورودی 0 تا 100 و فرکانس کاری 0 تا 1000 هرتز در حدود 2 آمپر باید از چه نوع هسته ای و با چه مشخصات سیم پیچی استفاده کرد لطفا راهنمایی کنید
درود
برای چه مقصودی نیاز داری؟
در این فرکانس هسته فلزی معمول ترانس مانعی نداره.
سپاس
سلام و ضمن تبریک عید و سال جدید 1400 و خسته نباشید
من ترانسی با هسته 120 میخواه تهیه کنم که 220 به 7 ولت باشه و برای اینکه به آمپر بیشتری بتوانم دسترسی داشته باشم میخواهم از سیم 4 میلیمتر برای ثانویه استفاده کنم که 30 آمپر مثلا در خروجی داشته باشم که طبق محاسبات 12 دور در ثانویه کافی است
و چون سیم 2 میلیمتر به اندازه کافی دارم میخواستم بدانم میتوانم همین سیم را بصورت 2 لا کل 12 دور را بپیچم که دو سر اول آن به هم وصل باشند و همینطور دور سر آخر آن و اینطوری به یک ثانویه 4 میلیمتری دسترسی پیدا میکنم
منظورم این است که اگر بعنوان مثال سیم 2 میلیمتر 15 آمپر بده با اینکار به دوبرابر آن و 30 آمپر دسترسی دارم و اینکه آیا این کار از نظر تئوری و عملی امکان پذیر هست؟
ممنون
درود
باتبریک سال نو
اگه میخوای از سیم ۲ میلیمتری بجای ۴ میلیمتری استفاده کنی باید ۴ لایه باشه نه دولایه.
یعنی باید از ۴ سیم موازی استفاده کنی.
سپاس
سلام مجدد و تشکر از جوابتون
یعنی منظورتون اینه که نمیشه از 2 سیم 2 میلیمتری جمعا استفاده کرد ولی از 4 تا 1 میلیمتری میشه؟
با تشکر مجدد
با تشکر مجدد از جوابگویی سریع شما
من حقیقتش متوجه نشدم که 16 سیم 1 میلیمتری بجای 4 میلیمتری منظور چیست
شاید من سوالم را بد مطرح کردم
سوال من این است که اگر دو تا سیم 2 میلیمتری را موازی با هم در ثانویه بپیچم که دو سر اول و دو سر آخر به هم وصل باشند و اینطوری جمعا یک سیم 4 میلیمتر بشود آیا میشه بجای یک سیم 4 میلیمتری جایگزین نمود
ممنون و متشکر از راهنماییتون