سلا استاد
ممنون
بله حق با شماست اون لینکی که گذاشتمو نگاه کردین؟
ممنون میشم نظرتونو بدین
درود
در شرایط فعلی فرصت زیادی ندارم کل پست های تاپیک مورد نظر را مطالعه کنم ولی پست اول شما رو مطالعه کردم و سپس پاسخ پست قبل را تنظیم و تقدیم کردم.
قدما هم بدرستی گفته اند سنگ بزرگ علامت نزدنه.
من بیش از چهل سال فعالیت رسمی و پژوهشی داشتم و به هدفی که شما دارید هنوز نرسیدم .
البته امکانات اون زمان با امکانات فعلی قایل قیاس نیست ولی ۲۰۰ سال دیگه هم تاپیکی پیدا نمیشه که تحلیل کل دستگاه های الکترونیک را یکجا آموزش بده و دراینصورت اگه تمامی پست های این سایت در ان تاپیک بود بازم کم میاورد .
من به نحوه آموزشم ایمان و تجربه کافی دارم بطوریکه با ساده ترین روش تونستم افراد علاقمند و کاملا مبتدی و ناآشنا به الکترونیک و حتی افراد کم سواد را در زمان کوتاهی به الکترونیک مسلط کنم بنحوی که الکترونیک را درک کنند درواقع در زمینه الکترونیک باسواد میکنم که تحلیل درست و غلط را میفهمن و هر گسی نمیتونه هر ادعا و مطلبی را به خوردشون بده اما به این معنا نیست که قادر به تحلیل هر دستگاهی هستند .
همانطور که در ادبیات فارسی باسواد شدی ، به این معنی است که میتونی هر کتابی را مطالعه کنی ولی به این معنی نیست که بمحض باسواد شدن ، تمام کتاب های شعر و ادبیات در مغز شما باشه و حفظ باشی .
آموزش الکترونیک هم همینه پس از سالها تحصیلات دانشگاهی فقط سواد الکترونیکی بدست میاری و میتونی تعقیب و بررسی کنی و تحلیل ها را میفهمی و تحصیلات شما به این معنی نیست که به تحلیل و عملکرد هر دستگاهی مسلط هستی .
لذا شما میتونی بررسی کنی و مسلط بشی ولی کسی که سواد الکترونیکی نداره اگه تحلیل ها رو مطالعه کنه فقط گیج و کلافه میشه .
بعنوان مثال شما میدونی وظایف خازن و مقاومت و غیره چیه و میتونی بررسی کنی که طراح یکدستگاه با استفاده از وظایف قطعات چه کلکی ساخته و خلق کرده و اگر خودت نتونی تحلیل کنی اگه تحلیل صحیح اونو پیدا کنی ، میفهمی ولی دیگران بدون سواد الکترونیکی قادر به بررسی و درک تحلیل نیستند .
بنابرین کلاس یا کتاب یا تاپیکی که بتونه شما را به تمامی تحلیل ها مسلط کنه وجود خارجی نداره .
سپاس