دست شما درد نکنه استاد :crying:
من فکر کردم شما آموزش دادن را دوست دارید و از لحن صحبت های شما اینطور برداشت کردم
واقعا من نه در حال درست کردن موشک هستم که به فضا پرتاب کنم و نه چیزی
بلی من دوست دارم همه چیز را بفهمم و یاد بگیرم حالا شاید کسی اینجا روش نمیشد بپرسه و من این جسارت رو دارم که بپرسم
چندین بار هم خودتون بیان کردید که تو اینترنت چرت و پرت زیاد نوشته من هم بر این باور شدم و اومدم سراغ شما
اگر معلم خوبی داشتم که تا الان دیمر رو با خواندن از اینترنت یاد گرفته بودم
اگر استاد من تنها بلد نبودم غمی نیست ولی توی بحث های تاپیک دیمر کی به جز من شرکت کرده بود و یا اینکه کی تونسته بود جواب سوال های شما را بده؟
به جز من هستند کسانی که فقط طوطی وار خوندن و درک نکردند
متاسفم که ناراحت کردم شما را و شما هم مجبور نیستید به خاطر ندانستن من عذاب بکشید
از نظر شما استاد من اگر بخوام بدانم که دستگاه جوش چگونه کار میکنه باید اول دستگاه به این گران قیمتی را بخرم بعد یاد بگیرم؟
یک خازن و 4 تا دیود و ... که در دسترس همه هست من باید از اینترنت فقط نقشه ببینم و ببندم بدون اینکه محاسبه بدانم؟
درود
عزیزم اگه فکر میکنی فقط خودت دوست داری همه چی را بدونی اشتباه میکنی
و اینکه فقط خودت دوست داری یک شبه به همه جا برسی اینطور نیست و همه عالم دوست دارن ولی توانایی مورد هدف شما اینجوری و با این سرعت بدست نمیاد
اگه قرار باشه شبیه تاپیک دیمر در خدمتت باشم باید زندگی خودمو فراموش کنم و دانشگاه یکنفره برات تاسیس کنم
آخه توقع و انتظار باید معقول باشه
هنوز دیمر را که بابام دراومد تا بفهمی دیگه ولش کردی رفتی سراغ بعدی و انتظار داری نفس هم نکشم و پاسخگوی حضرتعالی باشم ، واقعا تصور میکنی اینقدر بیکار و اینقدر در حال التماس برای آموزش دادن هستم که چنین انتظاری داری ؟
عزیزم قرار شد دیمر را مونتاژ کنی و نتیجه را گزارش کنی ولی رفتی نقشه بقال سر کوچه را که نمیدونه الکترونیک چیه آوردی و میگی برام محاسبه کن میخوام یاد بگیرم
اطاعت ولی دیمر را عملا تست و گزارش کن منم نفس بکشم که رمق اطاعت داشته باشم و نقشه معتبر بیار که قابل تحلیل باشه نه نقشه ای که بقال طراحی کرده
سپاس