با سلام :
دوست عزيز دو پست پشت سر هم زدين كه متوجه سوال شما نشدم .
پست قبلي : من یک تقویتکننده ی ولتاژ و آمپر می خوام .......
اصولا هدف از طرح هر تقويت كننده اي بالايردن توان {امپر و ولتاژ } ميباشد ولي اين تقويت كننده ها بايد براي منظور خاصي با كاربردي مشخص طرح گردند { هيچ تقويت كننده اي فركانس را تغيير نميده } كه سوالات شما از نظر كاربردي مشخص نيستند توضيح كامل بزاريد تا در خدمت باشيم .
--- مثلا از ترانزیستور 2n3055.... چنين ترانزيستورهايي براي فركانس هاي پايين وتوان بالا طرح شده اند لذا در فركانس بالا {80 كيلوهرتز } كارايي خود را از دست داده و موجب اتلاف انرژي غير قابل قبول خواهد بود محل كاربردي خود و قطعات موجود كه براتون دسترس مي باشد بزاريد نسبت به اونها در خدمت باشم .از ايسي مشهور ua741 هم ميتونيد استفاده كنيد ولي خروجي با چه مشخصاتي ؟؟؟
در تايپ متون با املاي غلط دقت بيشتري مبذول داريد درسته خواننده شايد متوجه منظور شما باشد ولي براي جستجوگر هاي قوي مثل گوگل {براي ساير كاربران اينترنتي } پست ها بلا استفاده خواهد بود .
با تشكر .
موفق باشيد .
باسلام خدمت شما استاد گرامی
دوست عزیز من یک نوسان ساز موج سینوسی میخوام که بتونم فرکانس خروجیه اون رو با ولوم یا جابه جا کردن ظرفیت خازنها از 1khتا 80kh تغییر بدم مثلا با یک سلکتور بتونم اون رو روی 4 فرکانس خاص قرار بدم.امیدوارم که تا اینجا تونسته باشم منظورم رو برسونم.
درباره تقویت کننده ولتاژ می خوام خروجیه این نوسان ساز رو تقویت کنم تا ولتاژخروجی و آمپر اون تغییر کنه.حتی تا 100ولت؟
اگه این کار امکان پذیر هست لطفا راهنمایی لازم رو بفرمایید.
استاد عزیز آیا می شه فرکانس حاصله از نوسان ساز رو با یک ولتاژ 100 ولت یا بیشتر ادغام کرد و از خروجیه تقویت کننده یا مولد ولتاژ همون فرکانس قبلی با ولتاژ بالا رو بدست آورد؟؟؟؟؟
آیا ولتاژ بالا باعث تغییر فرکانس نمی شه؟؟؟(منظور از ولتاژ برق شهر نیست یک تقویت کننده )
شدت نفوذ فرکانس به چه چیزی بستگی داره؟؟؟؟
استاد گرامی ممنون می شم اگه در صورت ممکن بود مدار درخواستی رو آپلود کنید
و ازابهامات بنده با راهنمایی های کامل خودتون پرده بردارید
در مورد محل کاربرد :برای mfdیا همون فنکشن ژنراتور برای نفوذ دادن فرکانس به داخل زمین .در مورد قطعات تقریبا میشه گفت به آی سی ها و قطعات عمومی مثل 741و.. دسترسی دارم .اما تهیه آی سی هایی نظیر 8038 که کاربرد تقریبا تخصصی دارند برای من که شهرستان هستم یک مقدار مشکله ولی به قطعات عمومی تا حد زیادی دسترسی دارم.
کمال تشکر رو از زحمات بی دریغ شما دارم
موفق باشید