آی پی امداد
abtahi

ماژول دو سلول 20 آمپر HW-391

J1375

کاربر
2021-03-26
244
443
زیر سایه خدا
سلام به اساتید
بنده این ماژول رو تهیه کردم و برای باتری ماشین کنترلی ازش استفاده کردم. دو سلول لیتیومی رو باهاش شارژ کردم و بدون مشکل باتری ها رو شارژ کرد. ظاهرا این ماژول هم محافظ شارژ و تخلیه و هم بالانس داره.
حرکت های کم مصرف رو جواب میده ولی وقتی دستوراتی میدم که 4-5 آمپر نیاز داره پروتکت میکنه و خروجی رو قطع میکنه و تا زمانی که خروجی رو جدا نکنم از این حالت خارج نمیشه!!!!
کد تمامی قطعات رو روی عکس ویرایش کردم و نوشتم.
زیر برد هم قطعه ای نصب نیست و توی نت هم تصاویرش هست.
ظاهرا مشکل شایعی هست و توی این انجمن روس زبان مطالبی خوندم ولی بقیه با پیچگوشتی شارژی و مانند اینها که بیشتر آمپر میکشن به مشکل خوردن. این ماشین در این حد و اندازه ها مصرف نمیکنه.
شما راه حلی دارید؟ تجربه ای در مورد این ماژول دارید؟ مسئله هزینه اش نیست و اگر بدونم این یکی خراب هست یکی دیگه میخرم ولی اگه بعدی ها هم همینجوری باشن پول دور ریختنه. مشکل از ماسفت های روی ماژول هست یا از آیسی 20NB؟

پیوست‌ها

• 358.2 کیلوبایت بازدیدها: 16
  • 21.7 کیلوبایت بازدیدها: 17

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
440
947
درود. موقعی که می خواستم یک جاروی شارژی که هفت آمپر می کشید را دارای باتری لیتیومی کنم طبق تست عملی که رو این ماژول ها انجام دادم متوجه شدم که صرفا جریان اسمی و تبلیغاتی روشون نوشته. اینها که 20 آمپر نوشته حداکثر 3 آمپر، آنهایی که 30 نوشته حداکثر 5 آمپر و آنهایی که 40 نوشته حداکثر 7 الی 8 آمپر خروجی واقعی می دهند.(نکته: این مقادیر رو حدودی به دست آوردم و اعداد سنجیده شده توسط آمپر متر دقیق در محیط آزمایشگاهی نیستن). طبیعیه که وقتی بار بیش از حد باشه همون لحظه محافظت فعال بشه. یا اگر تحت فشار مداوم قرار بگیرند، داغ شده و پس از مدتی پروتکت کنند. اگه پروتکت نکنن سریع می سوزند. می تونین روی ماسفت ها هیت سینک آلومینیومی بچسبونین تا دیرتر داغ بشن. پیشنهاد می کنم ماژول 30 و حتی 40 آمپری تهیه کنین تا دیگه خیالتون از کارکرد درستش راحت باشه.

آخرین ویرایش:

Mahdi258258

کاربر vip
vip
کاربر
2010-10-08
240
2,448
اراک...
سلام به اساتید
بنده این ماژول رو تهیه کردم و برای باتری ماشین کنترلی ازش استفاده کردم. دو سلول لیتیومی رو باهاش شارژ کردم و بدون مشکل باتری ها رو شارژ کرد. ظاهرا این ماژول هم محافظ شارژ و تخلیه و هم بالانس داره.
حرکت های کم مصرف رو جواب میده ولی وقتی دستوراتی میدم که 4-5 آمپر نیاز داره پروتکت میکنه و خروجی رو قطع میکنه و تا زمانی که خروجی رو جدا نکنم از این حالت خارج نمیشه!!!!
کد تمامی قطعات رو روی عکس ویرایش کردم و نوشتم.
زیر برد هم قطعه ای نصب نیست و توی نت هم تصاویرش هست.
ظاهرا مشکل شایعی هست و توی این انجمن روس زبان مطالبی خوندم ولی بقیه با پیچگوشتی شارژی و مانند اینها که بیشتر آمپر میکشن به مشکل خوردن. این ماشین در این حد و اندازه ها مصرف نمیکنه.
شما راه حلی دارید؟ تجربه ای در مورد این ماژول دارید؟ مسئله هزینه اش نیست و اگر بدونم این یکی خراب هست یکی دیگه میخرم ولی اگه بعدی ها هم همینجوری باشن پول دور ریختنه. مشکل از ماسفت های روی ماژول هست یا از آیسی 20NB؟
سلام.‌‌..یه مقاومت ده وات آجری زیر یک اهم سر راه یکی از خروجی ها بزارید مشکل حل میشه...برای شروع از 0.2 اهم استفاده کنید و اگه جواب نداد کم کم افزایش بدهید...بستگی به جریان استارت موتور اکثرا بین 0.2 تا 0.4 اهم جواب میده

J1375

کاربر
2021-03-26
244
443
زیر سایه خدا
درود. موقعی که می خواستم یک جاروی شارژی که هفت آمپر می کشید را دارای باتری لیتیومی کنم طبق تست عملی که رو این ماژول ها انجام دادم متوجه شدم که صرفا جریان اسمی و تبلیغاتی روشون نوشته. اینها که 20 آمپر نوشته حداکثر 3 آمپر، آنهایی که 30 نوشته حداکثر 5 آمپر و آنهایی که 40 نوشته حداکثر 7 الی 8 آمپر خروجی واقعی می دهند. طبیعیه که وقتی تحت فشار مداوم قرار بگیرند، داغ شده و پس از مدتی پروتکت کنند. می تونین روی ماسفت ها هیت سینک آلومینیومی بچسبونین تا دیرتر داغ بشن. پیشنهاد می کنم ماژول 30 و حتی 40 آمپری تهیه کنین تا دیگه خیالتون از کارکرد درستش راحت باشه.
این ماژول اصلا اجازه راه اندازی و سپس داغ شدن رو نمیده و بلافاصله قطع میکنه

J1375

کاربر
2021-03-26
244
443
زیر سایه خدا
سلام.‌‌..یه مقاومت ده وات آجری زیر یک اهم سر راه یکی از خروجی ها بزارید مشکل حل میشه...برای شروع از 0.2 اهم استفاده کنید و اگه جواب نداد کم کم افزایش بدهید...بستگی به جریان استارت موتور اکثرا بین 0.2 تا 0.4 اهم جواب میده
مقاومت 0.33 گذاشتم و فقط در حد اینکه موقع پیچیدن و عقب و جلو رفتن راه بیفته جواب داد
اما اگه بلافاصله بعد از جهت عقب، جهت جلو رو دستور بدم، دوباره ماژول پروتکت میکنه
نمیشه محافظ این ماژول رو غیر فعال کرد؟ عجیب این هست که تا زمانی که کلید رو قطع نکنم و خروجی رو جدا نکنم، از این حالت پروتکت بیرون نمیاد!!!

J1375

کاربر
2021-03-26
244
443
زیر سایه خدا
من به یه عبارت دیگه سؤالم رو میپرسم
این ماژول با کدوم مقاومت جریان خروجی رو بررسی میکنه؟ برای تغییر در مدار محافظ باید کدوم مقاومت رو تغییر داد؟

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
956
1,660
من به یه عبارت دیگه سؤالم رو میپرسم
این ماژول با کدوم مقاومت جریان خروجی رو بررسی میکنه؟ برای تغییر در مدار محافظ باید کدوم مقاومت رو تغییر داد؟

سلام
به نظرم بررسی دیتاشیت آیسی 20NB و تحلیل مقاومت R3 در گره‌گشایی موضوع تاثیر گذار هست.

Screenshot_20241119-151030_PDF Reader.jpg

توجه: ذکر این نکته ضروری هست که دستکاری این مقاومت در عملکرد شارژ هم تاثیر مستقیم داره و اگر حرارت باطری‌های لیتیوم یون بیش از حد بالا بره؛ احتمال انفجار و آتش‌سوزی وجود خواهد داشت.

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:
بالا