سلام استاد بنده طبق فرمایشات جنابعالی پل دیود و IGBT:GT60N321 رو عوض کردم خوشبختانه عیبش برطرف شد ولی متاسفانه الان وقتی استارت می شه بیشتر از 10 ثانیه کار نمی کنه و دوباره خاموش میشه در ضمن موقع نصب ترانزیستور ها و پل دیود بروی هیت سینگ فقط تونستم با خمیر سیلیکون اون رو به هیت سینگ بچسبونم و پیچهاشو نبستم به نظرتون حالا عیب از کجاست با تشکر
سلام استاد با راهنمائيهاي جنابعالي متوجه شدم كه نبستن پيچ ترانزيستورها با عث گرم شدن بيش حد آنها شده و بعد از 10 ثانيه دستگاه رو خاموش ميكنه كه بعداز بستن پيچها اين مشكل رفع شد و راه افتاد اما امروز صبح كه مشتري اومد كه دستگاه رو تحويل بگيره براي اينكه دستگاه رو تست كنيم و بعدش تحويلش بدم متوجه شدم كه دستگاه فرمان ميگيره ولي موقع استارت روي صفحه مانيتور مي نويسه child واصلا استارت نميشه دكمه ريست رو هم ميزنم بازم كار نميكنه شرمنده كه زياد مزاحمتون شدم البته جلوي مشتري هم يه كم ضايع شدم ولي چون ماركوفر رو چندجا برده بود و كسي بهش دست نزده يكم هنوز تو بورس م
سلام بنده دقیقا همین برد رو دارم که igbt وسطی با شماره gt60n321 سوخته. پل دیود شماره ها رو تست دیود یکیش 518 نشون میده و دوتاش 522 و اخری 544 نشون میده ایا به نظر شما سوخته یا این مقدار تفاوت ایرادی نداره؟ اون igbt. دیگر هم سالمه.
در ضمن ممنون میشم نحوه تست ترانس ولتاژ و دو عدد دیود های ولتاژ روی برد رو هم لطف بفرمایین ممنون میشم.