آی پی امداد
abtahi

مشکل: لباسشویی آزمایش 2003

ehsan_htc11

کاربر
2016-04-20
37
4
سلام ممنونم نود درصد درست شد فقط لحظه اول که شروع به چرخش میکنه برا دوسه ثانیه میلرزه بعدش صاف میشه

فرستاده شده از HUAWEI Y600-U20

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yaserpar

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر

ehsan_htc11

کاربر
2016-04-20
37
4
سلام لباسشویی ازمایش مدل ۲۰۰۳.قبلا تایمرش خراب شده بود وتعمیرکار با تعویض تایمر کل سیم کشی هم تعویض کرد..عیب الان اینه وقتیکه ترموستاتو خاموش میکنم لباسشویی تو مرحله خشک کن با دورتند یه بویی مثل سوختگی میده.اما وقتیکه ترموستات روشنه دیگه بو نمیده دوستان کسی میدونه علتش چیه؟خواهشا جواب بدین

yaserpar

کاربر
2016-01-12
81
115
با سلام.دیگ شما در پایین ونزدیک المنت دو سنسور دارد یکی سنسور گرمکن وتا۹۰درجه روش نوشته.که با المنت سری بسته شده.اما سنسور دوم که ۳۰درجه است ووقتی ترموستات از مسیر هم خاج میشود باز ان سنسور در مسیر برق تایمر وموتور سری شده واگر کنتاکت های ان خوب کار نکند جریان بهخوبی به موتور نمیرسد و....شما سنسور ۳۰درجه رو عوض کن فقط فابریک باشه وروی دمای ۳۰درجه تستش کن در خارج لباسشویی باید اهمش صفر باشه بااهمتر تستش کن.احتمال دوم:ممکنه ترموستات بالا خراب باشه که احتمالش کمه.البته میتونی خود ترموسوییچ یاسنسور رو تعمیر کنی :کنتاکتاشرو. در ضمن حتما میکروسویچ درب را تست کن حتما بازش کن ببین جایی رنگ پریدگی یا سوختگی نداره.یا قرص تنگستن وسطش نشکسته نتیجه رو اعلام کن لطفا

آخرین ویرایش:

ehsan_htc11

کاربر
2016-04-20
37
4
باسلام المنت واب داخل دیگ به خوبی کارمیکنه.اما همینکه ترموستات بالا منظورم همون ترموستات گازی رو خاموش میکنمیا به اصطلاح روصفر میزارم.اینجوری میشه

ehsan_htc11

کاربر
2016-04-20
37
4
یعنی احتمال داره که بوی سوختگی از میکروسویچ باشه؟

yaserpar

کاربر
2016-01-12
81
115
خیلی کم فکر کنم شما منظورم رو متوجه نشدید.در پایین وانتهی دیگ یه سنور ۳۰درجه هست که احتمل زیاد اون خرابه

ehsan_htc11

کاربر
2016-04-20
37
4
اگه شما لطف کنین از طریق وات اپ یا تلگرام بامن درارتباط باشین راحتتر میتونم ازتون کمک بخوام.چون اینجوری دوساعت یبار یه پیام بینمون ردوبدل نمیشه.۰۹۱۸۸۴۳۱۱۲۷این شمارمه

ehsan_htc11

کاربر
2016-04-20
37
4
سه تا سیم به ترموستات وصل بودن منظورم همون ترموستات که به طور دستی دمای ابو کم وزیاد میکنن.بعد اینکه بخاطر تایمر از تعمیرگاه برش گردوندم.به محض اینکه ترموستاتو روشن میکردم.دورکند وشستشو لباسشویی از کارمیفتاد.وتا ترموستاتو خاموش میکردم لباسشویی قشنگ به کار خودش ادامه میداد ناچارا یکی از اون سه تاسیم ترموستاتو با یکی دیگه از سیمهای همون سه سیم یکسره کردم.وعیب لباسشویی رفع شد.ولی یکی از سوکتهای ترموستات دیگه خالیه..اما الان عیبش اینه تا ترموستاتو خاموش میکنم.لباسشویی تومرحله دور تند خشک کن بو میده

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
سه تا سیم به ترموستات وصل بودن منظورم همون ترموستات که به طور دستی دمای ابو کم وزیاد میکنن.بعد اینکه بخاطر تایمر از تعمیرگاه برش گردوندم.به محض اینکه ترموستاتو روشن میکردم.دورکند وشستشو لباسشویی از کارمیفتاد.وتا ترموستاتو خاموش میکردم لباسشویی قشنگ به کار خودش ادامه میداد ناچارا یکی از اون سه تاسیم ترموستاتو با یکی دیگه از سیمهای همون سه سیم یکسره کردم.وعیب لباسشویی رفع شد.ولی یکی از سوکتهای ترموستات دیگه خالیه..اما الان عیبش اینه تا ترموستاتو خاموش میکنم.لباسشویی تومرحله دور تند خشک کن بو میده

بالا