ظاهرا روش فریم ور زدن اینگونه تبلت ها به این صورت هست که شما باید ابتدا فریم ور مربوط به مدل دستگاه خودتون رو دانلود کنید و داخل اون یک فایل به نام Script هست که باید اول مموری رو خالی کنید کامل و فقط همین فایل را کپی کنید داخل مموری و مموری را روی دستگاه گذاشته و تبلت را روشن کنید. خودش اتوماتیک آپدیت میشه.
برنامه ای که شما دفعه قبل زدید به چه روشی به دستگاه دادید؟ دقت کنید خیلی سخته بشه فهمید برنامه چه دستگاه دیگری مشترک هست و میشه استفاده کرد مگر آنکه دیگران تست کرده باشند و شما امتحان کنید. پس از روی مسائل ظاهری هیچوقت برنامه دستگاه دیگری را به دستگاه خودتون ندید که 99 درصد بریک میشه.
دارم سرچ می کنم براتون اگر فریم ور مناسب دستگاه شما را گیر بیارم براتون میذارم
ولی قبل از آن این روش را تست کنید. وقتی تبلیت خاموش هست کلید volume بالا ، پایین و کلید power رو به مدت 10 ثانیه نگهدارید ببینید وارد منوی ریکاوری میشه یا خیر؟
برنامه ای که شما دفعه قبل زدید به چه روشی به دستگاه دادید؟ دقت کنید خیلی سخته بشه فهمید برنامه چه دستگاه دیگری مشترک هست و میشه استفاده کرد مگر آنکه دیگران تست کرده باشند و شما امتحان کنید. پس از روی مسائل ظاهری هیچوقت برنامه دستگاه دیگری را به دستگاه خودتون ندید که 99 درصد بریک میشه.
دارم سرچ می کنم براتون اگر فریم ور مناسب دستگاه شما را گیر بیارم براتون میذارم
ولی قبل از آن این روش را تست کنید. وقتی تبلیت خاموش هست کلید volume بالا ، پایین و کلید power رو به مدت 10 ثانیه نگهدارید ببینید وارد منوی ریکاوری میشه یا خیر؟