سلام مجدد . البته این راهکار ممکنه از طرف دوستانی خرده گرفته بشه که مهم نیست بخاطر اینکه بیشمار هم تجربه کردم و هم نوشتید هیچ یک از آی سی ها رو بهش دسترسی ندارید و از طرفی با دقت در مواردی که اشاره شده میتونید حداقل در رسیدن قطعی به مشکل و حتی نتیجه کار رو ببنید و تصمیم رو خودتون بگیرید
و نکته دیگه اینکه من دوباره نه به شماره قطعه ها اشاره میکنم و نه به تایپکهای قبل بر میگردم چون هم تعمیرکارید و هم به همه حضور ذهن دارید بنابراین
1. اهم پایه ولتاژ usb با عقربه ای یه مگا اهم و با دیجیتال حداقل 550 یا 600 به بالا
2. اهم دو پین دیتا با عقربه ای حداقل 1 مگا اهم و دیجیتال 550 یا 600 به بالا
اینا درست بود
با در نظر گرفتن پست 31 و 32 که همه چی نرمال بود . یکی از آی سی ها رو در بیارید ( مثلا اگر تو دما با هم متفاوتند خنکتر بمونه و یا مثلا با دید از زاویه مختلف میتونه نشون بده تا حدودی کدوم ظاهرش متفاوت تر شده اونی که تغییر کمتری داره بمونه و اون یکی رو در بیارید .البته حتما نیست که باید در بیارید فق برای احتیاط)
و با یک فیوز آمپر پایین ( ترجیحا لپ تاپی ) ولتاژ 5 ورودی vin (پایه 2.3 ) رو به vout (پایه 6.7.8 ) متصل کنید در حالی که آ ی سی روی کاره و
و یکبار رسزیع ولتاژهارو چک کنید تغییری ایجاد نشده باشه . که اگه نبود یک موس ترجیحا ( دیتا ها قطع شده ) بهش وصل کنید اگر موردی نبود یک موس کامل یا کیبورد ویا ... بهش بزنید و لحظاتی یا دقایقی بعد دما ولتاژ رو چک مجدد و بقیه تصمیم با خودتون ( یعنی مطمئن میشوید که آی سی ها باید تعویض بشه
البته در مواردی بناچار همکارانی و حتی خودم بخاطر عدم دسترسی به آی سی با همین شکل کار ( آشنا رو با اطلاعش ) راه انداختم
اگر کار دست خودم بود و در شرایط شما بودم ( عدم دسترسی ) قبلا هم که هم اهم چک و هم ولتاژها طبق استاندارد کنترل شده بود
فقط فیوز رو از ورودی به خروجی میزدم و موس برای تست
طولانی شدنش برای پایین آوردن احتمال خطا بود .با پوزش
موفق باشید .لطفا نتیجه کار رو اعلام فرمایید