آی پی امداد
abtahi

مشکل: قطع شدن اینترنت در مودم وای فای

satboy711

کاربر
1388٫11٫15
15
6
مودم بعضی مواقع چند ساعت و بعضی مواقع کمتر از یک ساعت که روشن هست خود به خود چراغ اینترنت خاموش میشود،ولی چراغ adsl(link) روشن و ثابت هست.ظاهرا تنها راه خاموش و روشن کردن مودم میباشد.فکر کنم زیاد داغ میشه.مودم گلد وب مدل GD-W913ND
اینم آدرس سایتش :لمون تكنولوژی -GD-W913ND

ایراد چیست؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: pps2011

reza_476

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
1388٫7٫27
4,007
45,323
ایران
باسلام
یک فن شبیه فن مینی لپتاپ زیرش قرار بده تا چیپ ها را خنک کند

مسرور

کاربر vip
vip
کاربر
1392٫5٫11
168
294
دوست عزیز این رفتار خود به خود به وجود اومده؟پیکربندی مودمت رو دست نزدی؟چه مدته که مودمت رو استفاده میکنی؟
از دستور ping و تغییر نوع کانکشکن اتصالت استفاده کن تا علت رو محدودتر کنیم.
موفق باشی

DVB_SS2

کاربر vip
vip
کاربر
1387٫11٫30
8
8
در همان موقع وارد تنظیمات مودم شوید و یک عکس از صفحه statuses بگذارید تا بهتر بتوان نظر داد.

satboy711

کاربر
1388٫11٫15
15
6
دوست عزیز این رفتار خود به خود به وجود اومده؟پیکربندی مودمت رو دست نزدی؟چه مدته که مودمت رو استفاده میکنی؟
از دستور ping و تغییر نوع کانکشکن اتصالت استفاده کن تا علت رو محدودتر کنیم.
موفق باشی

سلام
تقریبا ۱۴ ماهه استفاده میکنم،از روز اول همین مشکل رو داشتم ،چندین مرتبه مودمو ریست کردم و مجدد روترشو راه انداختم،شاید ایراد از تنظیماتی باشه که من انجام دادم،فعلا به سیستم دسترسی ندارم با گوشی میام اینترنت.

سپاس

matin-mobile

کاربر
1389٫9٫13
163
1,439
مشگین شهر
دوستان با توجه به اینکه من نماینده شرکتهای ارایه دهنده Adsl هستم زیاد به این مشکل خوردم . این مودم ها یک سری هاشون مشکل فیرمویر دارن . و متاسفانه شرکت فروشنده هیچ نوع پشتیبانی ای ارایه نمیده . به رودی توی یک تاپیک فیرمویر های رید گرفته شده از مدلهای مختلف این مارک رو قرار خواهم داد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: غفور

غفور

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
1390٫11٫2
966
1,963
golestan
دوست عزیز احتمالا مودمتونو تو حالت تایمر نذاشته باشی

بالا