سلام شما مشکلت حل شد یا نه
novin_co VIP+ افتخاری کاربر 2019-10-04 378 472 گرگان 2020-07-11 #23 سلام.نه متاسفانه هنوز مشکل حل نشده.تو انجمن چندتایی از این مورد دیدم.به همین دلیل مادربرد رو خراب خریدم تا بشه روی اون کار کرد.منتظر تجربه دوستان نیز هستم.
سلام.نه متاسفانه هنوز مشکل حل نشده.تو انجمن چندتایی از این مورد دیدم.به همین دلیل مادربرد رو خراب خریدم تا بشه روی اون کار کرد.منتظر تجربه دوستان نیز هستم.
A amirgh78gh کاربر 2020-07-21 8 3 2020-07-29 #24 سلام دوست عزیز من هم همین مشکل رو داشتم اول io رو پروگرام کردم مشکلم حل نشد ولی بعدش هم بایوس رو و هم io رو پروگرام کردم اخرین نسخه مشکلم رفع شد .
سلام دوست عزیز من هم همین مشکل رو داشتم اول io رو پروگرام کردم مشکلم حل نشد ولی بعدش هم بایوس رو و هم io رو پروگرام کردم اخرین نسخه مشکلم رفع شد .
novin_co VIP+ افتخاری کاربر 2019-10-04 378 472 گرگان 2020-09-03 #25 amirgh78gh گفت: سلام دوست عزیز من هم همین مشکل رو داشتم اول io رو پروگرام کردم مشکلم حل نشد ولی بعدش هم بایوس رو و هم io رو پروگرام کردم اخرین نسخه مشکلم رفع شد . کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام.میشه بیشتر توضیح بدین
amirgh78gh گفت: سلام دوست عزیز من هم همین مشکل رو داشتم اول io رو پروگرام کردم مشکلم حل نشد ولی بعدش هم بایوس رو و هم io رو پروگرام کردم اخرین نسخه مشکلم رفع شد . کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام.میشه بیشتر توضیح بدین