درود . ممنون از اینکه این اطلاعات را در اختیار عموم گذاشتید . لطف کنید فایل هگز و تنظیم فیوزبیت ها را هم قرار دهیدگفتم زودتر فیلم تستشو بزارم تا باعث دلگرمی عزیزان بشه .
کویل بدون هیچ دستگاهی سرهم شده و هنوز خیلی کار داره تا مچ بشه ، در حال حاضر نتایج بسیار خوب بود فعلا با مس و برنز تست شده و با همین حالت آزمایشی با بعضی از پالسی ها مقایسه شد که بدون تعصب idx pro عملکرد بهتری داشت مثلا گوشی موبایلا تو یک متری سنس داشت .
حالت تست pin pointer هست چون درحالت عادی بردش کمتره دلیلشا دقیق نمیدونم ولی امیدوارم مشکل برطرف بشه .
![]()
درود . ممنون از اینکه این اطلاعات را در اختیار عموم گذاشتید . لطف کنید فایل هگز و تنظیم فیوزبیت ها را هم قرار
فایل هگز که آقای jfrras زحمت آپلودشا کشیدن .
بنده idx رو راه ننداختم .اطلاعات خاصی ندارم .روی tgsl کار کردم نیاز نشد دنبال این برم.اساتید بزرگوار والا ما که سوادمون کمه ولی تو این تایپیک دریغ از یه همکاری .
انتظار بیشتری از عزیزان میرفت که بیان حداقل یه گره از کار رو باز کنن که نشد ، به نظرم این رویه نمیتونه ادامه دار باشه .
سلام.بنده idx رو راه ننداختم .اطلاعات خاصی ندارم .روی tgsl کار کردم نیاز نشد دنبال این برم.
برای vdi عمومی ها برام راضی کننده نبود خودم یکی طراحی و برنامه نویسی کردم . البته به حول و قوه الهی
مشاهده فایلپیوست 224523
سلامسلام.
این طرح خودتون است ؟
بر اساس آردینو ؟ میشه بیشتر توضیح بدید.
ممنون
خدا قوت.سلام
بله طرح بنده است.
نقص هایی احساس کردم. این برنامه رو بزبان c++ با vscod نوشتم. خروجی لوپ هم با همین برد قابل کنترل هست و فاز خروجی که از فلز دریافت می شه رو بصورت کد مخصوص خود فلز نمایش میده.
حتی می تونیم بجای کد نام فلز قید بشه.
بیش از هزار و 200 خط اندازه برنامه شد
و دو ماه طول کشید.
سلام مهندس از اشتراک گزاری کار زیباتون تشکر میکنم چون میدونم چه سختی داره اگه لایق دونستین در مورد دقت و بردش توضیح بدید .بنده idx رو راه ننداختم .اطلاعات خاصی ندارم .روی tgsl کار کردم نیاز نشد دنبال این برم.
برای vdi عمومی ها برام راضی کننده نبود خودم یکی طراحی و برنامه نویسی کردم . البته به حول و قوه الهی
مشاهده فایلپیوست 224523