سلام![]()
اینم عکس پست بالاییم که نشون نمیداد.دیروز آپلود کردما!پاک شده بود؟!
در مورد پیچیدن کویلها راهنمایی کنید مثلا این کوئل را روی چی بپیچیم که اینجوری تمیز در بیاید در ظمن از چه سیمی برای این کوئل استفاده کنیم با تشکر
سلام![]()
اینم عکس پست بالاییم که نشون نمیداد.دیروز آپلود کردما!پاک شده بود؟!
سلامهمه خوره های فلزیاب اینجان.چه خوب..منم یکی مثل شما..فلزیاب منو به عرصه الکترونیک کشوند.گمونم سال 68 بود..خوب که شما از فلزیاب کلاسیکتون راضی هستید درسته؟حتمإ خوب کار میکنه.من هیچ وقت راضی نبودم به همین دلیل یکی تهیه کردم.البته شیوه کار و سرعت عمل و حساسیتش خیلی فرق میکنه.شما از یک حلقه نقره ای در فاصله 25 سانتیمتری صحبت میکنید و من از همون حلقه اما از فاصله 25 متری! بله 25 متری..! واضحه که چنین وسیله ای با یک پروژه خانگی قابل مقایسه نیست.اما دلم نیومد در مورد اطلاعاتی ندم.کارکردشون بر شیوه رادارهاست.اگر کسی اطلاعات بیشتری خواست خوشحال میشم پرچانگی کنم! میتونید ایمیل بزنید.منتها ممکنه جوابش قدری تأخیر داشته باشه چون هر روز فرصت سرکشی به میل ام رو ندارم.اینم آدرس:ارائه اطلاعات فقط در فروم
با سلام.همه خوره های فلزیاب اینجان.چه خوب..منم یکی مثل شما..فلزیاب منو به عرصه الکترونیک کشوند.گمونم سال 68 بود..خوب که شما از فلزیاب کلاسیکتون راضی هستید درسته؟حتمإ خوب کار میکنه.من هیچ وقت راضی نبودم به همین دلیل یکی تهیه کردم.البته شیوه کار و سرعت عمل و حساسیتش خیلی فرق میکنه.شما از یک حلقه نقره ای در فاصله 25 سانتیمتری صحبت میکنید و من از همون حلقه اما از فاصله 25 متری! بله 25 متری..! واضحه که چنین وسیله ای با یک پروژه خانگی قابل مقایسه نیست.اما دلم نیومد در مورد اطلاعاتی ندم.کارکردشون بر شیوه رادارهاست.اگر کسی اطلاعات بیشتری خواست خوشحال میشم پرچانگی کنم! میتونید ایمیل بزنید.منتها ممکنه جوابش قدری تأخیر داشته باشه چون هر روز فرصت سرکشی به میل ام رو ندارم.اینم آدرس:ارائه اطلاعات فقط در فروم
یه ویدئو تست از مدار گرفتم.آزمایش با انگشتر نقره.گفتم شاید کسایی که میخوان بسازنش بدردشون بخوره.در سایت آپارات دات کام آپلود کردم.لینک زیر:
[video]http://www.aparat.com/v/ejWly[/video]