آی پی امداد
abtahi

فلزیاب دلتا پالس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
1-دوست عزیز III شما 1200 میلی امپر جریان می کشید اون دوتا ال ای دی سبز و قرمز با هم روشن نمیشه چون اقا بهنام با 840 میلی هر دوتا چراغ روشن میشد
2-بعدش با کدوم ولوم جریان رو بالا میبری

آخرین ویرایش:

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
1-دوست عزیز III شما 1200 میلی امپر جریان می کشید اون دوتا ال ای دی سبز و قرمز با هم روشن نمیشه چون اقا بهنام با 840 میلی هر دوتا چراغ روشن میشد
2-بعدش با کدوم ولوم جریان رو بالا میبری

چون از باتری موتور استفاده میکنم چراغ قرمز اصلا روشن نمیشه !

حتی اگر ولوم noise رو تا اخر هم بچرخونم روشن نمیشه !

جریان رو با همون ولوم نویز یا اسم دیگری هم دارد ! اولین ولوم از سمت چپ !

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
مقاومتها رو همه یک در صد گذاشتید؟
من اکثر فروشگاه با اون فروشگاهی که فرمودید گشتم همه مقاومت یک درصد نداشت فقط مقاومت 10k-4.7k-100k-12k-1k-560 داشت بقیه مقاومت نداشت mkt 1n هم نداشت فعلا مشکل نبود بقیه مقاومت هست .ببین کجاها مقاومت های 1درصد واجبه استفاده بشه بگو تا من قید بقیه رو بزنم از مقاومت معمولی 5درصد استفاده کنم

mohsen beni

کاربر
2012-12-31
107
219
مقاومتها رو همه یک در صد گذاشتید؟
من اکثر فروشگاه با اون فروشگاهی که فرمودید گشتم همه مقاومت یک درصد نداشت فقط مقاومت 10k-4.7k-100k-12k-1k-560 داشت بقیه مقاومت نداشت mkt 1n هم نداشت فعلا مشکل نبود بقیه مقاومت هست .ببین کجاها مقاومت های 1درصد واجبه استفاده بشه بگو تا من قید بقیه رو بزنم از مقاومت معمولی 5درصد استفاده کنم
داداش شما اگه همه قطعاتا عینن عینه مدار بذارید اونوقته که مقاومت هایه یک در صد بکار میاد اما چون تو ایران قطعات کیفیتشون پایینه پس زیاد رو قضیه مقاوت هایه یک در صد حساب باز نکن در ضمن در مورد امپر بالا نشون دادن منم همین مشکلا دارم و هیچ کس هم نتونسته مشکله منا حل کنه اینکه امپر مثلا تا 150 میکرو بالا میاد و یهو میپره بالا 1000 میلی امپر یجور امپر کاذب هستش که در ماله من وقتی دستما به منفی باتری میزنم امپر صحیح را نشون میده البته اگه اتصلاته لوپ هم لق و پق باشه بعضی وقتها این مشکل پیش میاد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IIII

delta-pulse

کاربر
2012-10-30
8
10
دوستان برای جریان کشی زید مطمئن باشد که اتصالی در کویل شما یا مدار وجو دارد و یا فت شما درجار مشکل شده و باید عوض شود . سعی کنید حتما قسمت قدرت مدار خودتون رو چک کنید . و از بیشتر بحث خازن های الکترولیت وجو داره . شاید دوستان قسمت کویل و باتری رو اشتباه زده اند که همچین مشکلاتی بوجود امده. در مورد مقاومت های موجو هم باور کنید اکه بشه مقاومت آلمانی استفاده کرد و مصرف جریان دستکاه رو خطی کرد برد دستکاه فوق العاده بالا میره . ولی این مقاومت ها دیکر در بازار نیستند و در تلویزیون های خیلی قدیمی پیدا میشن.
سعی کنید مثلا وقتی برای مقاومتی که 47 کیلو لازم هست حتما وقتی با مولتی متر اندازه می***ید همون مقاومتی رو انتخاب کنید که مثلا 47.4 کیلو هست . جون مولتی متر شما خطا دارد.

hmd-sat

کاربر vip
vip
کاربر
2006-10-30
135
373
اهمتر دیجیتال بدرد این کار نمیخوره چون اوسیلاتور فلزیاب با اوسیلاتور داخلی مدار اهمتر قاطی میکنهامپر متر عقربه ای دقیق هستجریان کشی زیاد مدار مربوط به مقاومت موازی با کویل و خود کویل و خرا بی ولوم پالس میشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IIII

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
دوستان تو یکی از دستگاهام تو پایه 9 556 فرکانس 300 هرتز رو دارم ولی دستگاه هیچ پالسی رو به کویل

نمیفرسته و وصل بودن و وصل نبودن کویل به دستگاه یکی هست ! تنظیم میشه دقیق !

فرصت نکردم پارامتر هارو چک کنم !

ولی خواستم اول نظر دوستان رو بدونم

با سپاس

delta-pulse

کاربر
2012-10-30
8
10
دوستان فرکانس که در پایه خروجی 556 دارید باید مستقیم بره به درایور کویل شما و باید شما همین فرکانس رو در ماسفت و کیل داشته باشید . اکه ندارید باید مسیر عبوری رو بررسی کنید . اکه یکی از دوستان شماتیک مداری رو که کار میکنن برای من بزارند بهتر میتونم کمک کنم . جایی آپلود کنید که بتونیم دانلود کنیم. البته اکر لینک ها پاک نشوند چون خداییش جو خیلی خراب هست اکه من اینجا بن بشم دیکه اصلا اینجا نمیام و به فروم جدید تاسیس فلزیاب که مدارات فوق العاده قشنکی هم قراره بزارن و میرارن میروم که لا اقل روی مدارت خوبی کار کنیم و نترسیم:nevreness:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا