آی پی امداد
abtahi

فلزیاب دلتا پالس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
دوستان عزیز توجه کنند اون خازن 15 پیکو فاراد رو. تانتالیوم یه موقع نزارید چون تو رنچ پیکو فاراد فقط خازن عدسی داریم خازن تانتالیوم قطب مثبت و منفی داره نمی شه به جای عدسی بذارید.
خازن تانتالیوم مانند خازن شیمیایی دارای قطب مثبت و منفی هستش ولی خازن عدسی اینطور نیست.ببخشید جسارت شد

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
آره :) اصلا طلسم شده انگار ! امشب یکی دیگه منتاژ کردم همه چیش اوکی ولی انگار کویل بهش وصل نیست اصلا ! کویل وصل باشه یا نباشه فرقی نداره !!

قبلیه حداقل آهنو عالی سنس میکرد :nevreness:
دوست عزیز اون خازن تانتالیوم رو عوض کن به جاش عدسی بذار فعلا این مشکل صد درصد هست چون خودم تعمیر کار هستم با خازنها زیاد سرو کار داشتم بعدش از باطری سیلد استفاده کن باطری موتور همون سیلده فرقی نداره از باطری قلمی نیکل کادیموم و نیکل هیبرید استفاده نشود درسته روش نوشته مثلا 2500 میلی امپر یعنی دو. امپر ولی تقلبی بدرد این کار نمی خوره من از این باطری تو ساخت هواپیمای بدون سرنشین قسمت سروو ها استفاده می کردم باطری کادیموم و هیبرید با هم فرق داره تو شارژ نیکل کادیموم حتما باید باطری دشارژ بشه با شارژر مخصوص خودش تا شارژ کنی و لی نیکل هیبرید اینطور نیست باطری ضعیف شد می تونی شارژ کنید به دشارز نیازی نیست
باطری لیتیوم پلیمر و لیتیوم یون باطری های خوبی هستند ولی گران قیمتند اگه میخواهید تو حمل راحت باشه از باطری لیتیوم یون یا لیتیوم پلیمر استفاده کنید که شارزر مخصوص میخاد که شارژ شد زود قطع بشه تا اتش سوزی راه نیافته اگه فلزی باشه منفجر میشه که خیلی خطر داره الان چون تو چین یه نفر با همین باطری فلزی لیتیوم پلیمر کشته شد دیگه فلزی رو نمی زنند به صورت خازن الکترولیت میپیچند اگه شارزر مخصوص خودش نباشه فقط دود میکنه بعد اتش

آخرین ویرایش:

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
دوست عزیز اون خازن تانتالیوم رو عوض کن به جاش عدسی بذار فعلا این مشکل صد درصد هست چون خودم تعمیر کار هستم با خازنها زیاد سرو کار داشتم بعدش از باطری سیلد استفاده کن باطری موتور همون سیلده فرقی نداره از باطری قلمی نیکل کادیموم و نیکل هیبرید استفاده نشود درسته روش نوشته مثلا 2500 میلی امپر یعنی دو. امپر ولی تقلبی بدرد این کار نمی خوره من از این باطری تو ساخت هواپیمای بدون سرنشین قسمت سروو ها استفاده می کردم باطری کادیموم و هیبرید با هم فرق داره تو شارژ نیکل کادیموم حتما باید باطری دشارژ بشه با شارژر مخصوص خودش تا شارژ کنی و لی نیکل هیبرید اینطور نیست باطری ضعیف شد می تونی شارژ کنید به دشارز نیازی نیست
باطری لیتیوم پلیمر و لیتیوم یون باطری های خوبی هستند ولی گران قیمتند اگه میخواهید تو حمل راحت باشه از باطری لیتیوم یون یا لیتیوم پلیمر استفاده کنید که شارزر مخصوص میخاد که شارژ شد زود قطع بشه تا اتش سوزی راه نیافته اگه فلزی باشه منفجر میشه که خیلی خطر داره الان چون تو چین یه نفر با همین باطری فلزی لیتیوم پلیمر کشته شد دیگه فلزی رو نمی زنند به صورت خازن الکترولیت میپیچند اگه شارزر مخصوص خودش نباشه فقط دود میکنه بعد اتش اون موسفت رو بردار به جاش 840 با هیت سینگ بذار هرچی قوی باشه دلیل نمی شه تو اون مدار جواب بده بعدش به ای سی فلزی اپ امپ شما هم شک دارم احتمال داره چون بدنه فلزی داره جای پایه فرق داشته باشه از بدنه به عنوان منفی استفاده بشه اون رو بردار معمولی بذار احتمال میدم چون من هنوز ای سی فلزی رو ندیدم تا ببینم جای پایه فرق داره یا نه حلا امتحان کن ضرری نداره
پس
1-باطری احتمال ضعیفه
2-ماسفت 840 بذار احتمال 80 درصد مشکل
3-ای سی اپ امپ فلزی احتمال 50 درصد به دلیل جای پایه ها با معمولی فرق داشته باشه
4- باطری حتما 12 ولت باشه از باطری قلمی شارژی نباشه چون کلا تقلبی هستش
من از لورنز خودم همون باطری سیلد استفاده میکنم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IIII

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
ممنون از توضیحاتت asadof جان !

تمام مواردی رو که توضیح دادید رعایت شده ! باید یکبار کلی کیت رو چک کنم تا مشکل رو پیدا کنم !

دوستان عزیز هم که همیشه همیار ما بودند

با سپاس

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
سلام
دوستان عزیز ایا کسی این فلزیاب رو درست کرده که به مشکل برنخورده باشه یعنی بعد از مدتی داغ نکنه راحت کار کنه چون من به شماتیک مدار شک دارم هر کی درست کرده به مشکل بر خورده بعدش مشکلات خودتون رو بگید تا ببینیم این مدار بیشتر مشکلش کجاست تجزیه تحلیل بشه مشکل بر طرف بشه من هنوز نساختم چون برای خرید برم تهران پستی نمی تونم سفارش بدم چون قعطعات تقلبی زیاده من تلوزیون زیاد داشتم که به دلیل تقلبی بودن قطعه بعد از یک هفته از کار می افتاد با جایگزین کردن قعطه مشکل حل می شد ولی اکثر قعطعات تقلبی تابلو هستش با کمی دقت میشه فهمید

hmd-sat

کاربر vip
vip
کاربر
2006-10-30
135
373
ما ساختیم خوب هم کار میکنه فقط ثبات نداره عملی هست ولی مشکلاتی در حین ازمایش راه اندازی مدار پیش میاد پیشنهاد میکنم از اول تاپیک تا ارسالات اخر دنبال کن

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
ما ساختیم خوب هم کار میکنه فقط ثبات نداره عملی هست ولی مشکلاتی در حین ازمایش راه اندازی مدار پیش میاد پیشنهاد میکنم از اول تاپیک تا ارسالات اخر دنبال کن

hmd-sat برای چاپ دورو پرسیدم ! جایی رو پیدا نکردم ! تنها یجارو گیر آوردم که تک رو چاپ میزد و برای هر چاپ هم 25 هزار تومن میگیره :busted_red:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hmd-sat

mehrdad1971s

کاربر
2013-06-09
98
231
تهران
دوستان عزیزی که این دستگاه رو ساختن و هر کس یه نتیجه از عمق این دستگاه گرفته خواستم یاد آوری کنم که وقتی میخوان از دستگاهشون تست بگیرن از طلای 18 عیار استفاده نکنن که چه بسا به علت این که ضعیف میزنه مجبور به خرج اظافی یا تعویض بی مورد قطعات نشن ملاک عمق رو اگر داشتند از طلای 20 به بالا استفاده کنند مثلا سکه بهار آزادی .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IIII

delta-pulse

کاربر
2012-10-30
8
10
باسلام...دلتای من در اخرین بار که تستش کردم ضعیف به نظر می رسید مثلا اگر یه قوطی کنسرو رو از 80 سانت میزد الان شده 40 سانت مشکل از کجاست؟

شما باید دیود های زنر بخش قدرت مدارتون رو تعویض کنید و حتما مشکل شما حل خواهد شد ./ با سپاس

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: غزال

delta-pulse

کاربر
2012-10-30
8
10
سلام
دوستان عزیز با اسیلوسکوب کجاهای این مدار رو میشه تست گرفت مثلا من می خوام فرکانس لوپ رو بگیرم پایه منفی به باطری یا شاسی و مثبت پراب رو کجا بزنم؟

سلام اکه شما اسیلسکوپ داشته باشید که خیلی خوش به حالتون . زیرا با اسیلسکوپ میشه همه جور اشکال رو فهمید . شما اول باید ببینید شکل سیکنال شما در سر کویل نمایی هست یا نه و اکه نبود باید کویل و مقاومت دمپینک رو تغیرات بدید تا شکا نمایی درست به شما بده . و اولین تقویت در ال اف 357 میشه که شما باید در پایه خروجی این سیکنال تقویت شده داشته باشید . از روی شماتیک راحت میتونید بررسی کنید . باید ببینید پالس های منظم و درستی به 840 میرسه واسه سویچینک یا نه . کلا یکم دقت کنید همه مشکلات رو میتونید حل کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: غزال
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا