آی پی امداد
abtahi

فلزیاب دلتا پالس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
باسلام...دلتای من در اخرین بار که تستش کردم ضعیف به نظر می رسید مثلا اگر یه قوطی کنسرو رو از 80 سانت میزد الان شده 40 سانت مشکل از کجاست؟

سلام.
دوست عزیز اینگونه نمیشه گفت مشکل از کجاست ! برای من هم این مشکل پیش اومده !!

شما برای اطمینان T9 رو عوض کن ! ایسیهای d2 و d3 رو چک کن ببین درست کار میکنن ! ای سی 556 رو عوض کن ، بعضی وقت ها به نظر میرسه سالمه ولی اینگونه نیست !

ولوم Gain رو چک کن ببین درسته !

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
دوستان عزیز توجه کنند اون خازن 15 پیکو فاراد رو. تانتالیوم یه موقع نزارید چون تو رنچ پیکو فاراد فقط خازن عدسی داریم خازن تانتالیوم قطب مثبت و منفی داره نمی شه به جای عدسی بذارید.
خازن تانتالیوم مانند خازن شیمیایی دارای قطب مثبت و منفی هستش ولی خازن عدسی اینطور نیست.ببخشید جسارت شد

آخرین ویرایش:

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
سلام
دوستان عزیز با اسیلوسکوب کجاهای این مدار رو میشه تست گرفت مثلا من می خوام فرکانس لوپ رو بگیرم پایه منفی به باطری یا شاسی و مثبت پراب رو کجا بزنم؟

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
سلام
دوستان عزیز با اسیلوسکوب کجاهای این مدار رو میشه تست گرفت مثلا من می خوام فرکانس لوپ رو بگیرم پایه منفی به باطری یا شاسی و مثبت پراب رو کجا بزنم؟

شما برای تنظیم فرکانس میتونی از اسیلوسکوپ استفاده کنی پراپ منفی رو به منفی مدار و یه سر دیگه رو به پایه 9 ایسی 556 و فرکانس رو روی 300 هرتز تنظیم کنی !

اگه دستگاهت درست کار نمیکرد و خواستی تست بگیری میتونی به پایه های 6 و 10 ایسیهای d2 و d3 بعد به پایه 6 lf357

بعد به سیم پیچ بزن ببین فرکانس داری !

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: asadof

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
منظور شما به سیم پیچ بزنم. یعنی هر دو سر پراب رو به دوتا سیم پیچ کویل بزنم دیگه منفی پراب رو به منفی شاسی یا باطری نزنم. دوسر سیم پیچ چقدر باید فرکانس داشته باشه
بعدش خرو.جی دوسر سیم پیچ یا کویل بغل همون دوتا خازن بزرگه هست دیگه 25 ولت 4700 میرو فاراد ببخشید من اینقدر سوال میکنم تا حالا فلزیاب نساختم.

آخرین ویرایش:

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
منظور شما به سیم پیچ بزنم. یعنی هر دو سر پراب رو به دوتا سیم پیچ کویل بزنم دیگه منفی پراب رو به منفی شاسی یا باطری نزنم. دوسر سیم پیچ چقدر باید فرکانس داشته باشه
بعدش خرو.جی دوسر سیم پیچ یا کویل بغل همون دوتا خازن بزرگه هست دیگه 25 ولت 4700 میرو فاراد ببخشید من اینقدر سوال میکنم تا حالا فلزیاب نساختم.

پراپ مثبت رو به مثبت مدار ( که یکی از خروجی های کویل هست) ، پراپ منفی رو به خروجی دیگر کویل وصل کنید و ببینید پالس دارید یا نه !!

البته دوست عزیز این برای زمانی هست که دستگاهتومپن اصلا فلزی رو سنس نکنه !

مثل من الان یه دستگاه دیگه ساختم و تنها مشکلش اینه که در خروجی کویلم اصلا فرکانس یا پالسی ندارم !!

parse gade

کاربر
2010-09-26
326
557
دوست عزیز شما همچنان داری با دلتا میجنگی؟؟!!!!!!:nevreness:

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
دوست عزیز شما همچنان داری با دلتا میجنگی؟؟!!!!!!:nevreness:

آره :) اصلا طلسم شده انگار ! امشب یکی دیگه منتاژ کردم همه چیش اوکی ولی انگار کویل بهش وصل نیست اصلا ! کویل وصل باشه یا نباشه فرقی نداره !!

قبلیه حداقل آهنو عالی سنس میکرد :nevreness:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا