آی پی امداد
abtahi

فلزیاب دلتا پالس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
سلام خدمت هعمه دوستان عزیز
یه سوال برام پیش اومد که این فلز یاب تو هوا 45 سانت یه سکه رو میزنه خوب درست گیرم اصلا یه سکه رو تو هوا 100 متر بزنه وقتی به زمین میزنی 10 سانت هم نمی زنه چه فایده ای داره اگه میشه سکه رو تو زمین چال کنید ببینید ایا باز به همون اندازه که تو هوا میزنه زیر زمین هم میزنه. راستش من از اول این تایپیک خوندم تا اخر می خواستم بسازم ولی دیدم دوستی گفت اصلا زیر زمین نمی زنه. با تشکر از همه دوستان قارداشلری

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
سلام خدمت هعمه دوستان عزیز
یه سوال برام پیش اومد که این فلز یاب تو هوا 45 سانت یه سکه رو میزنه خوب درست گیرم اصلا یه سکه رو تو هوا 100 متر بزنه وقتی به زمین میزنی 10 سانت هم نمی زنه چه فایده ای داره اگه میشه سکه رو تو زمین چال کنید ببینید ایا باز به همون اندازه که تو هوا میزنه زیر زمین هم میزنه. راستش من از اول این تایپیک خوندم تا اخر می خواستم بسازم ولی دیدم دوستی گفت اصلا زیر زمین نمی زنه. با تشکر از همه دوستان قارداشلری

سلام دوست عزیز !

دلتا پالس آنالوگ در بین فلزیاب های قالب ساخت این انجمن میشه گفت بهترین جواب رو داده !! ( من از مدیرهای سایت هم راهنمایی گرفتم و پاسخ همین بوده )

اینکه شما بتونید زیر خاک هم ازون استفاده کنید دیگه بسته به تجربتون و اپراتوری دستگاه داره ! اینگونه که میگن ولوم Noise روی 150 میلی آمپر دو ولوم بعدی روی حداقل ، ولوم Gain حداگثر و با Tune

روی مرز صدا تنظیم کنید و ... اینگونه نیست تنظیم دستگاه ! بله با این تنظیم توی هوای آزاد تنیجه خوبی رو به شما میده ولی به قول خوتون زیر خاک نه ! کویل رو باید با فاصله 5 تا 15 سانتی ( برای لوپ

1*1 فاصله 20 سانتی ) از خاک بگیرید ! و اینکه ما از سکه به عنوان یک معیار برای تنظیم دستگاه استفاده میگنیم و هیچ دفینه ای به یک سکه ختم نمیشه !!

بنده دستگاه خودم یه قوطی فلزی نوشابه رو در هوا تو 95 سانت و در زیر خاک در 86 سانت سنس کرد !!

دوست عزیز دلتا 2 من با یک کویل 35 سانتی متری عمقی معادل 57-60 سانتی متر دارد (برای سکه ی 50 تومانی)
و همین مدارم با همان کویل در زیر خاک برای همان سکه عمقی معادل 50 سانتی متر داشت.

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
ممنون که جواب دادید پس میسازمش.فقط یه سوال دوست عزیز اون دلتا 2 شما انالوک هست اگه نیست دلتا 2 یا3 انالوک هم داریم اگه هست کجاسات منظور ادرس هستش چون من با میکرو اصلا کار نکردم و هیچ اطلاعاتی در مورد پروگرمر ندارم واسه همین می خواستم انالوک بسازم البته مشکل الکترونیک ندارم تو ساخت مشابه با قطعات تا حدودی اشنایی کامل دارم. مرسی از پاسخ شما برادران عزیز

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
ممنون که جواب دادید پس میسازمش.فقط یه سوال دوست عزیز اون دلتا 2 شما انالوک هست اگه نیست دلتا 2 یا3 انالوک هم داریم اگه هست کجاسات منظور ادرس هستش چون من با میکرو اصلا کار نکردم و هیچ اطلاعاتی در مورد پروگرمر ندارم واسه همین می خواستم انالوک بسازم البته مشکل الکترونیک ندارم تو ساخت مشابه با قطعات تا حدودی اشنایی کامل دارم. مرسی از پاسخ شما برادران عزیز

دلتا 1 آنالوگ رو شما بساز بهتر از بقیه هست !
http://hb1900h.persiangig.com/PI/delta.rar/download
بقیه اطلاعات رو هم پ.خ کردم !

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: asadof

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
دوست عزیز اندازه pcb رو بگم چقدر بزنه منظور طول و عرض می خوام بدم بیرون pcb رو بسازند

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
سلام از دوستان کسی عکسی از لوپ خودش نداره بذاره می خواستم داخل سیم پیچ ها رو ببینم چه طوری به هم وصل شده به صوری سری هستش ممنون

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
دوست عزیز اندازه pcb رو بگم چقدر بزنه منظور طول و عرض می خوام بدم بیرون pcb رو بسازند

شما بده بیرون برات فایل PDF رو پرینت لیزری دقیق بگیرن و سایز و اندازه PCB رو تغییر نده ! تو همون PDF سایز تنظیم شده و دقیق هست !

و موقع چاپ روی برد دقت کن که برعکس PCB رو چاپ نکنن !! به جای قطعات دقت کن !! هنگاه چاپ باید جای دو خازن 4700 mf در بالا و سمت راست باشد ولی موقعی که میخوای مدار رو مونتاژ کنی در پشت فیبر جای خازن بالا و سمت چپ قرار میگیره !!

به این موارد دقت کن ! این بلا ها در ابتدای کار الکترونیک سره ما اومده دیگه شما تکرارش نکنید !

عرض : 8.85 cm
طول : 17.56 cm

سلام از دوستان کسی عکسی از لوپ خودش نداره بذاره می خواستم داخل سیم پیچ ها رو ببینم چه طوری به هم وصل شده به صوری سری هستش ممنون

دانلود آموزش ساخت کویل :
http://hb1900h.persiangig.com/PI/fe...o build in a simple way-part one.pdf/download

برو از سیم پیچی ها سیم مسی بخر و سعی کن سیم هات چند تکه نشن !!

مثلا برای کویل به قطر 28 سانتیمتر شما باید 19 دور سیم لاکی نمره 0.45 روی دایره ای به قطر 28سانتی متر بپیچید که مقاومت اون میشه 2اهم- 330 میکرو هانری

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: evilman

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
سلام
دوست عزیز من می خوام برای این مدار از مقاومت 1 درصد استفاده کنم مقاومتهای یک درصد فکر کنم پنج یا شش رنگه؟ چطوری بدونم مقاومت یک در صد هست البته مقاومتهای معمولی رو بلدم رنگ طلایی و نقرای در تلرانس یا همون خطا هستش ولی با مقاومت یک در صد کار نکردم اگه خلاصه هم بگید متوجه میشم.
ممنون از جواب شما مرسی

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
سلام
دوست عزیز من می خوام برای این مدار از مقاومت 1 درصد استفاده کنم مقاومتهای یک درصد فکر کنم پنج یا شش رنگه؟ چطوری بدونم مقاومت یک در صد هست البته مقاومتهای معمولی رو بلدم رنگ طلایی و نقرای در تلرانس یا همون خطا هستش ولی با مقاومت یک در صد کار نکردم اگه خلاصه هم بگید متوجه میشم.
ممنون از جواب شما مرسی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا