آی پی امداد
abtahi

فلزیاب دلتا پالس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
ببینید دوست عزیز من در جاهای مختلفی این را بیان کردم برای مثال من از مرغوب ترین قطعات و مخصوصاً آی سی ها ، که الآن تقلبی آنها زیاد است استفاده کردم و همین طور برای پایداری و بالا رفتن ثبات دستگاهم از مقاومت های یک درصد و حتی کمتر هم استفاده کردم که علاوه بر ثبات در قسمت اتوماتیک دستگاه هم تاثیر به سزایی گذاشت و می توانم بگویم که در حد تنظیم دستی آن شد همین طور من کویل 35 سانتی را بصورت حلزونی و تخت برای آن پیچیدم و به شما هم توصیه می کنم که حتماً تحت بپیچید چون از نظر من حتماً تاثیر دارد و به نظرم یکی از کویل های داخل همین سایت را بسازید و بعد فقط با روش آزمون و خطا و تغییر دادن مقاومت r6 به بهترین نتیجه می رسید تازه اگر از کویل 20 سانتی و کمتر هم استفاده کنید مسلماً سکه را در عمقی بیشتر و نزدیک به 60 سانتی هم سنس می کنید.
موفق باشید. :32000000:

سلام دوست عزیز ، نه متاسفانه خود من با این کابل امتحان نکرده ام ولی با توجه به توضیحات و گقته های دوستان باید عملی و درست باشد ولی باز هم خود من پیشنهاد می کنم از سیم لاکی استفاده کنید و سیم پیچ تحت برای آن بپیچید چون مسلماً از کابل شبکه بهتر است ولی اگر وقت کافی ندارید می توانید برای آن از کابل شبکه و cate 5 , cate 6 هم استفاده کنید. :)

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
موقع اولین راه انداری مدار مثبت و منفی رو اشتباه وصل کردم !! این امر ممکنه در ضعیف سنس کردن طلا تاثیر گذار باشه !!؟؟؟؟

ممنون

خیر دوست عزیز به هیچ عنوان تاثیری در قسمت سنس طلا نمی گذارد مسلماً مشکل از جای دیگری است تغییرات آقا بهنام را برای افزایش سنس طلا انجام دهید.در ضمن چون مثبت و منفی را اشتباه وصل کرده اید امکان داره بعضی از قطعاتتان از داخل نیم سوز شده باشه که در این صورت من فقط تعویض تمامی قطعات و یا ساختن یک مدار جدید را به شما توصیه می کنم و اینکه طلا را هم ضعیف سنس می کند امکان دارد به دلیل نیم سوز شدن و سوختن قسمتی از مدار باشه ، در ضمن اینم معضلی شده از هر کی می پرسی چرا مدارت خراب شده می گه مثبت و منفی رو اشتباه زدم آخه اینم شد دلیل ؟؟؟؟!!!! این واقعاً خیلی زشته که همچین آدمی با این دانش کامل در زمینه ی الکترونیک همین اتفاقی براش بیفتد که مثبت و منفی را اشتباه بزند وقتی شما این همه وقت و هزینه می کنید تا همچین فلزیابی را بسازید به نظر من ارزش اینو داره که برای وصل کردن تغدیه و راه اندازی آن هم حداقل 5 ثانیه وقت گذاشت و دقت کرد تا اینجوری مدارت به یک لحظه به باد فنا نره ، ببخشید اگر اینجوری صحبت کردم آخه من دلسوز شما و مدارتان هستم و از این شما اینو گفتید خیلی ناراحت شدم و فقط می خواستم تذکری داده باشم.
موفق و پیروز و سربلند باشید.

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
ممنون از راهنمایی a.t.r.z
لطفا مشخصات کویلی رو که تونستی باهاش 50 تومنی رو تو 50 سانت سنس کنی رو بزار !

R1 ، R5 , R6 رو چه مقاومتی گذاشتی ؟

دوست عزیز من برای کویل مدارم از کویل یکی از مدارات فلزیاب قبلی هم که اهم و هانری آن به این مدار هم می خورد را چند دور تغییر دادم و از آن استفاده کردم مشخصات آن 27 دور سیم 0.35 بر روی دایره ای به قطر 35 سانتی متر که برای من اهمی معادل 2.8 و میکرو هانری 368 را داشت ولی من این را توصیه نمی کنم به نظر من بهترین کویل ها برای دلتا 2 همان هایی است که مدیر گرامی جناب mr metal در بخش (( کمک برای ساخت کویل برای دلتا 2 )) قرار داده و به نظر من یکی از همان ها را بساز اما در مورد مقاومت ها باید بگم که r1 = 100kr , r5 = 1kr و فقط مقدار r6 را بین مقادیر 500 اهم تا 1 کیلو اهم تغییر بده تا به بهترین نتیجه برسی.
موفق باشید.:32000000:

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
آقا یه سوال فنی دیگه !!

Irf 840 : آمپر مصرفیش 16 میلی آمپره ! سرعت خاموش و روشن شدنش هم بیشتر !

Irfp460 : آمپر مصرفیش 20 میلی آمپره ! سرعت خاموش و روشن شدنش کمتره نسبت به بالایی !!

حالا کدوم مناسبه برای استفاده توی مدار !1

و دیگه اینکه نظرتون راجب به خازن های کاغذی چی هست ! تو دلتا بهتر از MKT جواب میده یا نه ؟؟

ممنون

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
بچه ها من جواب سوال پست قبلی (210) رو گرفتم اما به نظر میرسه بخاطر تغییرات دیتابیس پاک شده یا کامل آپلود نشده !!

+++++++++++++++++++
به جای R5 و R6 میشه پتانسیومتر استفاده کرد !؟؟؟ نظرتون چیه ؟؟ فکر کنم بشه خیلی دقیق کویل رو مچ کرد !!

حالا بعدش که به دقیق ترین اندازه رسیدیم همون مقاومت رو براش میزاریم !

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا