آی پی امداد
abtahi

فلزیاب خوب

aytan

کاربر
1388٫4٫15
1
0
سلام به همه دوستان میخواستم بدونم ایا درست کردن فلزیاب ارزش داره یا نه انهم ماینر 4 ایا به نظر شما تو عمق 2 متر خوب جواب میده یا نه ممنون میشم کمکم کنید

lachinani

کاربر
1388٫2٫19
92
250
سلام دوست عزیز تا دو روز دیگه من تست نهایی ماینر رو در دست دارم جوابش رو بت میگم

lachinani

کاربر
1388٫2٫19
92
250
بی شک مدار از سایر مدارات بهتر و قابلیت انعطاف بذیری خوبی دارد میتوانی فعلا قطعات اصلییش رو بخری تا بی خودی ولخرجی نشه و سریعتر جواب بگیری قسمت های نمایشدهنده فعلا لزومی ندارد بجز یهlcd 2*16 تا دمو بودن یا نبودن معلوم شه اگه اسکوب داری که اونم نمیخواد dc todc نمی خوای از مدار محمد استفاده کن 100%عملیست صفحه کلید نمیخواد قسمت درصد شارج باتری نمیخواد (البته pa0 میکرو به +5 وصل شه) این طوری میبینی که مدار ساده شده و سر در گم نمیشی بعد ساخت برای تست ولت متر میزاری رو خروجی انتگرال گیر با امدن فلز در محدوده میدان ولت تغییر میکنه این یعنی درست کار میده و میتونی ارتقاش بدی موفق باشی

lalehcafeene

کاربر
1389٫9٫7
1
0
سلام میشه لطفا به ایمیل L*****@yahoo شمارتو ارسال کنی . لطفا موضوع نامت "فلز - Felez" باشه. کار شخصی دارم.

امیر1

کاربر
1390٫2٫12
3
0
سلام دوستان من میخام ماینر 4 رو بسازم اما در خرید قطعاتش مشکل دارم آیا میتونین ماینرو برام بسازین ممنون میشم اگه کمکم کنید .
www.amir1ata@yahoo.com

بالا