آی پی امداد
abtahi

فلزیاب آنتنی LRL

hmx

کاربر
2018-11-26
185
229
درود؛ چنین ردیابها کاملا وابسته به شرایط درونی و فیزیکی و روانی شخص اپراتور داره؛ این ردیابها در دست هر فرد کار نمیکنه؛ اگر شرایط فرد مناسب باشه حتی با میله خالی هم کار میکنه؛ گروه خونی هم موثر هست به نحوی که گروه خونی o- کمترین حرکت رو نسبت به گروه خونی دیگر داره؛ در دست من کار نمیکنه ولی دیدم دست افرادهایی که کار میکرد؛ البته خطا زیاد داره؛ درکل به درد نمیخوره؛ چند سالی هست که طراحان ردیاب به سمت نور و ردیابی با فرستنده نوری با طیف های مختلف نوری و گیرنده مادون قرمز انجام میدن؛ ردیاب فرانکو هم خوب هست؛ آقای چگینی پیام خصوصی رو چک بفرمایید؛ ممنون
سلام مهندس ردیاب فرانکو رو ساختی ؟ من bc183 گیر نیاوردم بجاش bc547 زدم البته پایه هاش فرق میکرد جابجا کردم تا ترتیب پایه ها درست بشه ، روشن نمیشه بنظرت مشکل از کجا میتونه باشه؟

alidelkhah

کاربر
2009-01-28
36
44
سلام مهندس ردیاب فرانکو رو ساختی ؟ من bc183 گیر نیاوردم بجاش bc547 زدم البته پایه هاش فرق میکرد جابجا کردم تا ترتیب پایه ها درست بشه ، روشن نمیشه بنظرت مشکل از کجا میتونه باشه؟
سلام،من نقشه اش را ندارم،اگه شما داری. لطف کن بفرست بسازیم

hmx

کاربر
2018-11-26
185
229
سلام،من نقشه اش را ندارم،اگه شما داری. لطف کن بفرست بسازیم
سلام تو انجمن فلزجو پیدا میشه . مپی که دارم جای ال ای دی ها و بازر کامل مشخص نیست ترانزیستورا هم گیر نمیاد کل مپش آشغاله pcb کامل گرند شده مونتاژش سخت شده کلا سمتش نرو ... کسی یه مپ خوب از ردیاب فرانکو داره بزاره و اگه تجربه ایم داره مارو بی نصیب نزاره .

بالا