با سلام و خسته نباشید وممنون که وقت گذاشتید.
توان فرستنده متغییره بین 1 تا 4 وات و خروجی با وات متر اندازه گیری نشده شما بین 3 تا 4 وات بنده رو راهنمایی کنید.
آنتن از نوع دیاموند 100 وات و عمودی قرار میگیره قسمت تقویت کننده رو هم باید بصورت افقی تو یه جعبه حدود 3 متر پایین تر از خود آنتن نصب کنیم.
بازم سپاس از اینکه منو راهنمایی میکنید.
با سلام :
ابتداعا سعی شود قدرت هر انتنی متناسب با توان فرستنده انتخاب شود { انتن 100 واتی برای 4 وات !!! } به محلی که با پراید میشه رفت چه نیازی به تریلی 20 تنی .... !!!!
- هر کابلی بنا به مشخصات خود دارای امپدانسی هست که در فرکانس ترانزیتی خود با توان مشخص - از خود نشان میدهد این مورد را از طریق مطالعه دیتا شیت کابل میتوان پی برد اما متاسفانه برای پی بردن و محاسبه امپدانس ورودی و خروجی بین طبقات نیاز به ابزارهای فرکانس بالا و دقیقی نیاز هست با توجه به این مختصر نمیتوان به نوع کابلی اشاره کرد که تنها با استفاده از چنان کابلی مشکل را مرتفع نمود همینقدر که هر چه کابل قطور تر و عایق بین شیلد و مغز ان چگالی ایزوله بالایی { ترجیحا در چنین فرکانسی از پلی اتیلن مرغوب } داشته باشد بازده بهتری خواهد داشت .
- کلا وقتی قرار باشد که بخشی از یک فرستنده در فاصله ای از مدار اصلی قرار بگیرد باید تطبیق امپدانسی کابل با ورودی و خروجی بین طبقات نیز دقیقا مد نظر گرفته شود که در غیر این صورت بازده مدار کلی افت و خسارت و سوختگی قطعات و اتلاف انرژی و بخصوص با تولید هارمونیک های مزاحم مواجه شوید متاسفانه برای حل مشکل فوق به ابزارهای دقیق متوالی هم نیاز خواهید داشت که معمولا برای افراد- تهیه و بکارگیری انها مقدور و مقرون به صرف نمی باشد .
یکی از عواملی دیگری که میتونه در متغیر بودن قدرت خروجی دخیل باشه - مورد سیگنال برگشتی بین طبقات و تاثیر گذاری این سیگنالها در سیگنال اصلی فرستنده هست که حتما باید با گذاشتن صافی های ترجیحا نوع { پی } و { تی } محاسبه شده و تنظیم دقیق انها ..... { جایگذاری قطعات این صافی ها { هر طبقه حتما باید از هم شیلد } و نسبت به هم با زاویه ای که مورد نیاز هست مونتاژ گردد مقاله فوق تخصصی کاملی در مورد محاسبه و طراحی چنین صافی ها در دست تهیه دارم که به محض تکمیل شدن در بخش انتن ها میزارم .
موفق باشید .