سلام . یک سوال ؛ بنده پروگرمرrt809h را از یک جای دیگه خرید کردم . ولی نرم افزار نصبشو از نرم افزار پارسه گرفتم که وقتی روشن میگردم اخطار میداد که پروگرمر شما متفرقه یه همچین چیزی است و برخلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران هست و از کار می افتد میخواستم راجع به این موضوع اطلاعاتی داشته باشم با تشکر.
نرم افزار از سیستم پاک کن توی ریجیستری ویندوز rt809h رو سرچ کن هرچیزی که با این مشخصه امده رو پاک کن از فایل که اقا مهدی لطف کردند استفاده کن یا از سایت اصلی دانلد کن این پارسه هی چی نیست واقعا فقط بلده خرابکاری بکند من یه مثال می زنم .. موش چیزی نیست اما یه دیگ پلو رو خراب می کند مثلا می خواد فروش پروگرامر رو انحصاری بکند. پست 4 رو مطالعه بفرمایید https://www.irantk.ir/threads/ترفند-ها-برای-پروگرامرrt809h.108233/
سلام . یک سوال ؛ بنده پروگرمرrt809h را از یک جای دیگه خرید کردم . ولی نرم افزار نصبشو از نرم افزار پارسه گرفتم که وقتی روشن میگردم اخطار میداد که پروگرمر شما متفرقه یه همچین چیزی است و برخلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران هست و از کار می افتد میخواستم راجع به این موضوع اطلاعاتی داشته باشم با تشکر.