با سلامهر کی دنبال فایل فلش این مدل میگرده از فایل iTAB704W F761L THEWLY 05112013.img استفاده کنه تست شده و کاملا بدون مشکل تاچ جواب میده
این فلش ها که قرار دادید دوربین پیرگاردین را از کار میندازه کسی راه حلی داره؟
من 5 تا فایل رو دارم چجوری با چه برنامه ای داخل تبلت بریزم یا فلش کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
ببخشید واسه این عملیات تبلت باید روت باشه یا پیش فرض روت هستش؟؟؟؟این دستورات را به چه شیوه وارد کنم هر خط جا یک enter یا همه را بنویسم بعد enter کنم در ضمن یکم دستورات را وارد کردم ولی کاری انجام نشد یا البته شیوه صحیحشو نمیدونم .. اگه میشد فایل بکاب را با یه برنامه تبدیل به فایل img برای لایو سویت کرد عالی میشد....مشخصه فایل تبلت من pc704 f761s آیسی تاچ818--و تاریخ روی برد 2013-8-28- چند مدل فایل تست کردم دوربین از کار افتاده..........راهنماییم کنید دوستان
ممنون از پاسخ شما 5تا فایل دامپ را ریختم که البته با این دستورهای که دادید فایلهای دامپ منتقل نشداز ۵ تا فایل دامپ ( بک اپ گرفته شده از یه تبلت مشابه تبلت خودتون) استفاده کنید
یا تبلت را باز کنید و مدل مادربرد و عدد نوشته شده روی فلت دوربین به همراه شماره ای سی تاچ را قرار بدین تا فایل فلش در صورت موجود بودن قرار داده بشه