آی پی امداد
abtahi

فایل دامپ دستگاه ۸ کانال داهوا-مدل xvr5108hs-x

mr-ha

کاربر
2014-06-17
298
89
۱- احتمال داره اساسا موضوع ربطی به خازن‌ها نداشته باشه و مشکل از لحیم سردیِ بالهای آیسی پردازنده باشه.
۲- وقتی از رو به پردازنده حرارت میدید؛ احتمال اینکه وزن هیتسینگ باعث بشه بالها اتصالی کنه و اتصال توپها دچار مشکل بشه؛ وجود داره.
۳- ممکنه ریبال پردازنده مشکل رو رفع کنه؛ اما پیشنهاد میدم قبل از اقدام، نظرم استاد @poya22 رو هم بخواهید.
ممنون از راهنمایی ولی من قبل اینکه هیترو از روی پردازنده بگیرم،هیتسینگ و باز کردم
بله صبر میکنم تا جناب Poya22 هم بررسی کنن.
ممنون

mr-ha

کاربر
2014-06-17
298
89
نکته دیگه اینکه آیسی فلش هم تو منطقه حرارت دهی هست؛ بالاتر فرمودید این آیسی رو نمی‌تونید بخونید و پروگرامر شناسایی نمیکنه.
فارغ از اینکه مدل پروگرامر خودتون رو مشخص نفرمودید؛ احتمال خرابی این آیسی رو هم بعلت وجود بدسکتور باید در نظر بگیرید. اگر نمونه رو موجود دارید؛ قبل از هر کاری این آیسی رو تعویض و تست بفرمایید.
بله درسته ،پروگرامر من قدیمی هست و مدل Tnm200+ هست و ناچارا دادم به یکی از همکارا،که زحمت پروگرام کردن ای سی رو کشیدن.
بله دقیقا تو منطقه گرما هست.
نه متاسفانه نتونستم ای سی رو اینجا پیدا کنم.
یعنی اگه بدسکتوری داشته باشه،احتمال این هست که یه دفعه بیاد بالا یه دفعه نه!!!؟

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,079
1,902
بله درسته ،پروگرامر من قدیمی هست و مدل Tnm200+ هست و ناچارا دادم به یکی از همکارا،که زحمت پروگرام کردن ای سی رو کشیدن.
بله دقیقا تو منطقه گرما هست.
نه متاسفانه نتونستم ای سی رو اینجا پیدا کنم.
یعنی اگه بدسکتوری داشته باشه،احتمال این هست که یه دفعه بیاد بالا یه دفعه نه!!!؟

در مجموع می‌تونه مشکل‌ساز باشه و اگر حرارت بیش از حد به آیسی‌های ناند بدید؛ تعداد بدسکتور اون زیاد میشه؛ به حدی که نه میشه اطلاعات اون رو خوند و نه درست عمل میکنه.

آخرین ویرایش:

mr-ha

کاربر
2014-06-17
298
89
در مجموع می‌تونه مشکل‌ساز باشه و اگر حرارت بیش از حد به آیسی‌های ناند بدید؛ تعداد بدسکتور اون زیاد میشه؛ به حدی که نه میشه اطلاعات اون رو خوند و نه درست عمل میکنه.
پس با این وجود بهتره اول ای سی تهیه کنم

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,079
1,902
پس با این وجود بهتره اول ای سی تهیه کنم

با توجه به اینکه تصور می‌کنم نتونید آیسی رو داخل پیدا کنید و باید خرید خارج انجام بدید؛ همانطور که قبلا عرض کردم؛ بهتره نظر دقیق رو از جناب ایرانی دریافت و سپس اقدام بفرمایید.

mr-ha

کاربر
2014-06-17
298
89
با توجه به اینکه تصور می‌کنم نتونید آیسی رو داخل پیدا کنید و باید خرید خارج انجام بدید؛ همانطور که قبلا عرض کردم؛ بهتره نظر دقیق رو از جناب ایرانی دریافت و سپس اقدام بفرمایید.
ممنون از وقتی که گذاشتین

mr-ha

کاربر
2014-06-17
298
89
سلام مجدد به همگی
دوتا دستگاه دیگه هم اوردن که مثلا داهوا هست،دقیقا همین مشکل داره،بدون اینکه ای سی فلش باز کنم،یعنی وقتی به منبع تغذیه وصل میکنم،اول که روشن میشه بدون وصل کردن هارد، حدود ۱۴۰ میلی امپر میکشه و وقتی میاد بالا حدودا ۲۴۰ امپر
ولی مشکل اینکه یه دفعه بالا میاد یه دفعه بالا نمیاد،کاملا رندم
کسی به این مشکل برخورد نکرده!؟

بالا