دوست عزیر فایل انلاک یا چیز دیگری ما نمیخواهیم . به راحتی اب خوردن من همه ورژن ها رو انلاک میکنم بدون اینکه فریمور مودم عوض بشه یا یکی از امکانات مودم از کار بی افته و دقیقا هر سه مودم هر سه اپراتور رو رو اخرین ورژن خودشون بدون هیچ دستکاری در فریمور یا جای دیگه انلاک میکنم و جلو اپدیت اپراتور هم مسدود میکنم و اینطوری هیچکدام از امکانات جدید فریمور مودم ها هم از کار نمی افته ( به طور مثال : نه ussd از کار می افته و نه امنیت وای فای مودم open میشه و خیلی اتفاقات عجیب غریب که دوستان با انلاک اشتباه انجام میدن ) سوال من اینه چرا ما یک ای سی فلش یا همون نند یک مودم یوتل رو وقتی درمیاریم و رو یک مودم دیگه میزاریم مودم 3g بالا میاد ؟ کاری هم با انلاک نداریم . در ضمن ای سی فلش همه مودم های یوتل از یک مارک نیستن و به طور مثال الان این ای سی فلش جدید رو مودم های یوتل همراه اول گذاشته شده و نه با پروگرامر rt809 و نه با tnm5000 نمیشه اونو شناسایی و اقدام به تهیه دامپ یا رایت دامپ کرد این مشکل رو چطوری حل کنیم ؟ کلا کارخونه یوتل رو هر سری از مودم ها داره از نند های متفاوتی استفاده میکنه . الان ما سه تا مودم باز کردیم و ای سی فلش دو تا یکی بود همون که شما عکس دادی ولی یکی فرق میکرد و برا شرکت دیگه ای بود و شناخته هم نمیشه در پروگرامر . در ضمن ای سی جایگزین هم پیدا کردیم که توسط پروگرامر شناخته میشه تا مشکلی پیش اومد بتونیم جایگزین کنیم . فقط شما میتونی دامپ مودم رو که خودت تست زدی و جواب گرفتی اینجا بفرستی . الان ما دامپ از همراه اول داریم سالم هم هست ولی گفتم بعد فلش رو ای سی و قرار دادن رو مودم فقط 3g میشه .
اینم عکس نند جدید که شناسایی نمیشه :