آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
305
سلام جناب mrmr16 خواهشمندم اگر میتوان با توضیحات داخل سایت delta pulse 3 را ساخت لطفاً به من اطلاع دهید.

سلام

دوست عزیز . باید یه مقدار الکترونیک بلد باشی . چون بعضی اوقات عیب های خیلی کوچک باعث کار نکردن دستگاه خواهد شد .

بله می تونی درست کنی . البته این فکر رو هم نکن که چندتا قطعه میخری روی پی سی بی لحیم می کنی بعد تو ی اولین استارت راه می افته . یه مقدار باید باهاش سروکله بزنی .

بایدخیلی ازچیزهارورعایت کنی . که در حین کار با تجربه بدست میاری . شما شروع کن دوستان و بنده هم با تجربیات کم که دارم کمکت می کنیم .

البته اگه عده ای باز پیدا نشن که به جای کمک به دیگران سعی در منصرف کردن اونایی داشته باشن که می خوان برای اولین بار هم که شده یه دستگاه رو خودشون بسازن وتجربه ای

کسب کنن

با سلام خدمت شما MORTEZA-3282 آیا شما در PCB خود لیبل های (E-,-12v) را به هم وصل کرده اید یا خیر ؟ چون من در سایت Teknoloji Ekibi metal dedektörü metal detector altın dedektörü ayrımlı dedektör PI dedektör ayrımlı PI dedektör pi dedektör pulde dedektör ayrımlı pulse dedektör ekranlı dedektör ucuz dedektör derin arama dedektörü elektronik de دیدم که در صفحه ای از آن گفته شده که این دو لیبل به هم وصل شوند می خواستم ببینم که این درست است یا خیر و یا آیا تاثیری در کارکرد این مدار دارد یا نه؟.

Taniner_1359

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,879
45
Azarbayjan-Miandoab
با تشکر از راهنمایی شما من فایل اصلی رو تهیه کردم و مدار بالا اومد و ارور کانکشن ندارم و پتانسیومتر هم خراب بود عوضش کردم ولی مدار رو با منو روشن میکنم نمودارم یک خط صاف رو نشون میده و با پتانسیومتر هم تغییر نمیکنه ولی موقعی که دستمو رو آیسی TL082 میزارم و فشار میدم یک کم نمودار رو میشه دید در ضمن در پایه های وسط دو فت 2N7000 در پایه های D فرکانس 178 رو دارم ولی در پایه G فرکانس ندارم و در خروجی آیسی PIC هم در پایه 4 فرکانس ندارم ولی در پایه 7 فرکانس دارم نمیدونم مشکل از کجاست
سلام
به احتمال زیاد مشکل شما از LF357 هست اگه بتونی LF357 فلزی نظامی تهیه کن چون من هم با چنین مشکلی مواجه بودم که با تعویض این آیسی عیب رفع شد از 5 عدد LF357 معمولی 2 تاش کار کرد

جناب آقای MORTEZA-3282 می خواستم از شما خواهش کنم که نحوه ی تنظیم فیوز بیت های خود را برای برنامه ی دموی آن بیان کنیدو می خواهم بدانم که آیا واقعاً برنامه ی دموی آن قابل اجرا است یا الکی بوده و ما مجبور به خرید میکرو واقعی از جناب ///پست ویرایش شد-تبلیغات ممنوع-یک اخطار به کاربری شما اضافه شد.سه اخطار=اخراج از انجمن////هستیم. با تشکر :p:

با سلام خدمت همه ی دوستان فعال و گرامی می خواستم از شما خواهش کنم مرا در زمینه ای راهنمایی کنید. اینکه آیا هیچ یک از شما از برنامه ی دموی DELTA PULSE3 نتیجه گرفته اید یا خیر؟ واگر گرفته اید خواهشاً مرا در زمینه ی تنظیمات فیوز بیت آن رهنمایی کنید با ذکر نام برنامه ای که با آن پروگرام کرده اید. با تشکر از شما

بالا