آی پی امداد
abtahi

مشکل: عیب یابی اینورتر 12 به 220 ب توان 1200

aradsystem

کاربر
2009-08-12
2
0
سلام دوستان
یک اینورتر 12 به 220 - 1200 وات دارم که زمانی که دستگاه های موتور دار یا آمپر بالا رو وصل میکنم تشخیص میده و خروجی رو قطع میکنه
مثلا من تا یک دلر 300 وات وصل میکنم تا شروع به چرخش میکنه برق 220 رو اینورتر قطع میکنه
باز باید خاموش روشن کنم تا 220 وصل بشه باز تا دلر شروع به کار میکنه برق رو قطع میکنه
اینورتر از اینایی که سیستم تشخیص شارز کم باطری داره
و سیستم تشخیص خروجی با توان بالا داره
که برای جلوگیری از آسیب برق رو اتوماتیک قطع میکنه
چطور میتونم این تشخیص رو از کار بندازم که اینقدر حساس نباشه

دادا
سلام دوستان
یک اینورتر 12 به 220 - 1200 وات دارم که زمانی که دستگاه های موتور دار یا آمپر بالا رو وصل میکنم تشخیص میده و خروجی رو قطع میکنه
مثلا من تا یک دلر 300 وات وصل میکنم تا شروع به چرخش میکنه برق 220 رو اینورتر قطع میکنه
باز باید خاموش روشن کنم تا 220 وصل بشه باز تا دلر شروع به کار میکنه برق رو قطع میکنه
درود .اون قطع کن نیست شما ازش توان بیش از حد میکشی از یه جایی به بعد نمیتونه تامین کنه قطع میشه اینورتر های چینی وقتی زده ۱۲۰۰وات یعنی ۵۰۰ وات واقعی هم نیست از اینورتر ایرانی استفاده کنید گرون تره ولی توان بیشتری و باز دهی بیشتری میده کلا هم روشن کردن دستگاه های سیم پیچ دار مثل موتور ها سشوار دریل فرز با اینورتر پیشنهاد نمیکنم اینور تر ها فقط لامپ ال ای دی لب تابی شارژری چیزیه

javamobira

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-02-22
419
1,078
همدان کوی ولیعصر
سلام دوستان
سلام به همکار عزیز
خواستم راهنمایی کنم که دیدم توضیحات دوست وهمکار عزیزمان درست است ویگر به راهنمایی بنده احتیاجی نیست فقط خواستم این دو مطلب تذکر بدم که باطری ورودی باید یا ازباطری ماشین استفاده کنید یا از باطری سیلد اسید بالای 40 امپر وهمچنین اگر مدل اینورتر شما از نوع شبه سینوسی خوب است می توان از بعضی دستگاهای دارای موتور یونیورسال غیر خازنی استفاده کرد

بالا